Skip to content
Samsung lanserar SSD 990 EVO: Höjer prestandan för spel, jobb och kreativa arbetsflöden

Press release -

Samsung lanserar SSD 990 EVO: Höjer prestandan för spel, jobb och kreativa arbetsflöden

Samsung Electronics Co. Ltd., en världsledande aktör inom avancerad minnesteknologi, meddelade idag lanseringen av SSD 990 EVO — det senaste tillskottet till företagets utbud av SSD:er för konsumenter — som levererar kraftfull prestanda med förbättrad krafteffektivitet. Utformad för att förbättra vardaglig datoranvändning som spel, arbete och videoredigering, ska NVMe SSD:n vara en idealisk lösning för en mångsidig användargrupp.

"Samsung har utvecklat sin avancerade minnesteknologi för optimerade SSD-lösningar, och för vår senaste konsumentprodukt har vi kombinerat både innovation och praktiskt användande för att förbättra användarnas upplevelser," säger Hangu Sohn, Vice President of Memory Brand Product Biz Team på Samsung Electronics. "990 EVO balanserar prestanda, krafteffektivitet och tillförlitlighet, vilket gör den till ett mångsidigt val för de senaste gränssnitten som passar för olika vardagliga uppgifter, inklusive spel, arbete och kreativa projekt."

Se fullständig information om den nya SSD 990 EVO här på Samsungs nyhetsrum

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667