Gå direkt till innehåll
Samsung lanserar nytillskott i A-familjen genom Galaxy A41

Pressmeddelande -

Samsung lanserar nytillskott i A-familjen genom Galaxy A41

Nu utökar Samsung sin A-serie i Sverige med Galaxy A41 utrustad med stor display, smart trippelkamera och ett stort batteri med snabbladdning – allt i en smidig, prisvärd design.

Stockholm, 8 april 2020 – Idag lanserar Samsung ett nytillskott i A-serien. Nya Galaxy A41 är utrustad med en 6.1” stor Infinity-U-skärm med Super AMOLED vilket ger en förstklassig skärmupplevelse. Telefonen är utrustad med ett 3,500 mAh-batteri med lång batteritid och när det i slutet av dagen väl blir dags att ladda så görs det via snabbladdning med 15W.

Galaxy A41 har en kraftfull kamera som hjälper användaren ta bilder i toppklass. På baksidan har den en trippelkamera, med en 48MP huvudkamera, en 5MP djupkamera samt en 8MP ultravidvinkelskamera som gör att användaren kan ta både närbilder i toppklass och detaljrika landskapsbilder på långt håll. Framtill har A41 en 25MP kamera med Live Focus som ger fantastiska selfies och videosamtal i hög kvalitet.

– Vår ambition med Galaxy A-serien har alltid varit att göra våra tekniska innovationer tillgängliga för ännu fler, genom att erbjuda fler prisalternativ utan att kompromissa på de viktigaste funktionerna. Vi är glada att nu kunna erbjuda ännu en riktigt bra telefon genom Galaxy A41, säger Andreas Bergqvist, produktchef Telekom på Samsung i Norden.

De rundade kanterna och den glansiga finishen gör att A41 är enkel att hålla i och med en ny uppsättning färger som ger ett levande och glänsande intryck kommer den verkligen att sticka ut ur mängden. Galaxy A41 kommer i färgerna Prism Crush Black, Prism Crush White och Prism Crush Blue.

Samsung Galaxy A41 kommer till butik i slutet av maj med ett rekommenderat pris på 3 190 SEK.

För mer information om Samsung Galaxy A41, vänligen besök: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-a/


Produktspecifikation Galaxy A41

Galaxy A41
Display[1] 6.1” FHD+ Super AMOLEDInfinity-U Display (1080x2400)
Kamera [Bakre kamera]Huvud: 48MP, F2.0Ultravidvinkel: 8MP, F2.2

Djup: 5MP, F2.4

[Front]

25MP, F2.2

Dimensioner & vikt 69.8 x 149.9 x 7.9 mm152g
Processor Octa Core(Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)
Minne & lagring 4GB RAM64GB intern lagringMicro SD (Upp till 512GB)
Batteri[2] 3,500mAh (Typisk)15W Snabbladdning


[1]
Mätt diagonalt som hel rektangel med rundande hörn inräknade. Faktiskt synligt skärmområde är mindre på grund av rundade hörn och kamerahål.

[2]Typiskt värde testat i tredjeparts laboratoriemiljö. Typiskt värde är det uppskattade värdet utefter skillnader i batterikapacitet bland de testade batterier i IEC 61960 standard. Faktisk batteritid kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material