Skip to content
Samsung lanserar nya Galaxy A13

Press release -

Samsung lanserar nya Galaxy A13

Nu lanserar Samsung ytterligare en mobil med stor skärm, bra kamera och hög prestanda till ett fördelaktigt pris. Med Samsung Galaxy A13 kommer ännu fler att få tillgång till Samsungs avancerade tekniker.

Galaxy A13 är utrustad med en 6,6-tums stor Infinity-V-skärm som har 60Hz uppdateringsfrekvens. Mobilens kamerauppsättning om tre kameror, tillsammans med smart bildprocessering, hjälper till att ta livfulla och skarpa bilder. Samsung Galaxy A13 är dessutom utrustad med ett 5000mAh-batteri som ger en batteritid på upp till två dygn.[1]

- Med den nya mobilen visar vi vår drivkraft i att utveckla teknikstarka mobiler och samtidigt göra dem tillgängliga för en större marknad, säger Niklas Gambe, Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

  Pris och tillgänglighet
  Galaxy A13 finns i färgerna Black, White och Blue och är tillgänglig hos utvalda återförsäljare och på www.samsung.com

  Galaxy A13 har ett rekommenderat cirkapris från 2 190 SEK

  Mer information om tillgänglighet finns på www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy


  [1] Faktisk batteritid beror på användarmönster och användarmiljö av mobil.

  Topics

  Categories


  Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

  Contacts

  För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

  För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

  Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media