Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserar den sociala mobilen Galaxy Ace Style

Pressmeddelande   •   Apr 09, 2014 09:00 CEST

Rolig och uttrycksfull smartphone för den som vill dela sitt liv med andra

Stockholm den 9 april 2013 –
Nu kommer Samsungs nya smartphone Galaxy Ace Style till Sverige. Den lättanvända smarta mobilen är idealisk för dig som tillbringar mycket av din tid i sociala medier. Att navigera är enkelt då gränssnittet är utformat för att du snabbt och lätt ska kunna dela med dig av bilder och kommentarer kring det som händer i ditt liv. Galaxy Ace Style har en kraftfull kamera på fem megapixlar med en avancerad autofokusfunktion för att du ska kunna ta skarpa bilder. Du kan både fotografera och spela in video i full HD.

Samsung utvecklar produkter för alla, utifrån varje behov och plånbok, säger Andreas Bergqvist, produktchef för mobiltelefoner på Samsung i Norden. Galaxy Ace Style ger dem som kräver mycket av sin mobil en bra upplevelse till en lägre kostnad.

Fakta:
Samsung Galaxy Ace Style är utrustad med en 1.2 GHz Dual Core-processor och WVGA-skärm. Operativsystem Android 4.4 (KitKat). Utrustad med BT 4.0, WiFib/g/n, NFC(UICC). RAM-minne på 512MB och 4GB* internminne + stöd för microSD på upp till 64GB. Batteri 1,500 mAh. Finns i butik från vecka 19 med ett rekommenderat pris på 1 500 SEK. 

*Användarminnet kan vara mindre än det totala minnesutrymmet på grund av systemfiler


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument