Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introducerar färgen Blue Coral för Galaxy S7 edge

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2017 10:46 CET

Stockholm – 12 januari, 2017 – Samsung introducerar nu den sjätte färgen för Galaxy S7 edge: Blue Coral.

Färgen Blue Coral för Galaxy S7 edge är nytillskottet i S7-familjen och det absolut senaste vad gäller färgtrender. Den unika blå färgen har haft naturen som inspirationskälla och dess speciella nyans ger ifrån sig ett skimmer som om telefonens glasyta blir upplyst från insidan. Dessutom har den också en kontrasterande guldig ton på telefonens metallram, vilket i kombination med den blå tonen ger ett sofistikerat och harmoniskt intryck.

Förutom en stilren design med den unika dual edge-skärmen är Galaxy S7 edge utrustad med banbrytande teknik som förhöjer användarupplevelsen.

  • Kamera som är den första med Dual Pixel-teknik, fångar ljusare och skarpare bilder, även i mörkare förhållanden.
  • Vatten- och dammtåligheten i form av IP68-certifiering, gör att telefonen klarar av regn, svett, sand och damm.
  • Batteritid och Fast Charging, gör att den snabbt laddar upp batteriet och att telefonen klarar sig längre än någonsin tidigare.
  • Always on Display gör att användare kan se klockan och de viktigaste notiserna utan att starta upp skärmen, vilket sparar både tid och batteri.
  • Telefonen stödjer också microSD för extra lagring upp till 256GB, för att spara så mycket bilder, film eller annat material som möjligt.


Utöver den nya färgen Blue Coral så finns Galaxy S7 och S7 edge redan tillgängliga i färgerna Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium, White Pearl och Pink Gold.

Galaxy S7 edge i Blue Coral är tillgänglig från och med nu i butik.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, kameror, vitvaror, professionella skärmar, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument