Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introducerar en fjärde färg för Galaxy S8 och S8+: Coral Blue

Pressmeddelande   •   Maj 18, 2017 15:00 CEST

Stockholm, 18 maj 2017 – Den 28 april lanserades Samsung Galaxy S8 och S8+, flaggskeppen som förenar teknologi, design och användarupplevelse i en enhet. Med sin nya design erbjuder Galaxy S8 ett helt nytt sätt för användare att interagera med telefonen. Alla aspekter av det nya uttrycket är noga utformade för att skapa en balans mellan form och funktion. Liksom i föregående års flaggskeppsmodell är färgerna utvalda för att avspegla de senaste trenderna och skapa en harmoni mellan de olika materialen.

Coral Blue är precis som färgerna Midnight Black, Orchid Gray och Arctic Silver inspirerade av den färgpalett som återfinns i naturen. Färgerna i kombination med materialvalen och de mjuka linjerna ger telefonen en lyster och ett djup som påminner om hur ögat uppfattar ytspänningen av en vattendroppe på glas och metall.

– Vi är stolta att kunna presentera ytterligare en färg i Galaxy-familjen och hoppas att Galaxy S8 i Coral Blue ska bli lika omtyckt som färgerna som redan nu finns tillgängliga på marknaden, säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för telecom på Samsung.

Samsung Galaxy S8 och S8+ i Coral Blue finns endast tillgänglig i Sverige via Tele2 & Comviq med start från den 22 maj.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, kameror, vitvaror, professionella skärmar, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.