Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung GamePad - den mobila spelkonsollen

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2013 16:30 CET

Skärmar och basstationer göre sig icke besvär

Stockholm 19 December 2013 – Nu lanserar Samsung GamePad som förvandlar din Galaxy-smartphone till en avancerad spelkonsoll i en handvändning. Den är lätt att alltid bära med sig och gör vardagen enklare för inbitna spelare. Hemma i fåtöljen, på bussen, på flyget, på jobbet - med Samsung GamePad kan du var som helst slå ditt gamla rekord i favoritspelet.

Galaxy-telefoner i storlekar från 4.0 till 6.3 tum klickas enkelt fast i GamePads stålram. Sen behövs bara ett tryck på “PLAY”-knappen för att starta appen Samsung Game Arcade, en integrerad GamePad-app, och du kan välja och vraka mellan 35 dedikerade spel som finns tillgängliga i appen vi lansering. Där hittar du – till rimliga priser –bland annat de fartfyllda favoriterna ”EA’s Need for Speed™ Most Wanted” och ”Gameloft’s Asphalt 8: Airborne” tillsammans med Gameloft’s första-person-spel ”Modern Combat 4: Zero Hour”.

För den sportintresserade finns titlar som SEGA’s Virtua Tennis™ Challenge och går du igång på actionspel finns Ubisoft’s Prince of Persia: The Shadow and the Flame och mycket annat. Fler spel kommer att läggas till under 2014.

GamePad bjuder på många tillfällen till spel vare sig du är ”on-the-go” eller föredrar att spela hemma i soffan på din smartphone, tablet eller uppkopplad till tv:n*. GamePad är kompatibel med Note 3 och Note 10.1 2014 edition vid lansering. Kompatibilitet med Galaxy S4, S III, Note 2, Mega, Tab 3 10.1 och Tab 3 8.0 kommer i en senare mjukvaruuppdatering.

GamePad finns i butik under första kvartalet 2014 med ett rekommenderat pris på 900 SEK

För mer information, besök www.samsungmobilepress.com.


*GamePad kopplas ihop via Bluetooth eller NFC och för spel mot extern skärm/tv krävs separat HDMI–adapter.

PRESSKONTAKT

Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 706 044 451 / r.andersson@samsung.com

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER

PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument