Gå direkt till innehåll
Samsung GamePad - den mobila spelkonsollen

Pressmeddelande -

Samsung GamePad - den mobila spelkonsollen

Skärmar och basstationer göre sig icke besvär

Stockholm 19 December 2013 – Nu lanserar Samsung GamePad som förvandlar din Galaxy-smartphone till en avancerad spelkonsoll i en handvändning. Den är lätt att alltid bära med sig och gör vardagen enklare för inbitna spelare. Hemma i fåtöljen, på bussen, på flyget, på jobbet - med Samsung GamePad kan du var som helst slå ditt gamla rekord i favoritspelet.

Galaxy-telefoner i storlekar från 4.0 till 6.3 tum klickas enkelt fast i GamePads stålram. Sen behövs bara ett tryck på “PLAY”-knappen för att starta appen Samsung Game Arcade, en integrerad GamePad-app, och du kan välja och vraka mellan 35 dedikerade spel som finns tillgängliga i appen vi lansering. Där hittar du – till rimliga priser –bland annat de fartfyllda favoriterna ”EA’s Need for Speed™ Most Wanted” och ”Gameloft’s Asphalt 8: Airborne” tillsammans med Gameloft’s första-person-spel ”Modern Combat 4: Zero Hour”.

För den sportintresserade finns titlar som SEGA’s Virtua Tennis™ Challenge och går du igång på actionspel finns Ubisoft’s Prince of Persia: The Shadow and the Flame och mycket annat. Fler spel kommer att läggas till under 2014.

GamePad bjuder på många tillfällen till spel vare sig du är ”on-the-go” eller föredrar att spela hemma i soffan på din smartphone, tablet eller uppkopplad till tv:n*. GamePad är kompatibel med Note 3 och Note 10.1 2014 edition vid lansering. Kompatibilitet med Galaxy S4, S III, Note 2, Mega, Tab 3 10.1 och Tab 3 8.0 kommer i en senare mjukvaruuppdatering.

GamePad finns i butik under första kvartalet 2014 med ett rekommenderat pris på 900 SEK

För mer information, besök www.samsungmobilepress.com.


*GamePad kopplas ihop via Bluetooth eller NFC och för spel mot extern skärm/tv krävs separat HDMI–adapter.

PRESSKONTAKT

Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 706 044 451 / r.andersson@samsung.com

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER

PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com


Ämnen


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material