Gå direkt till innehåll
Samsung Galaxy Tab 4 har landat

Pressmeddelande -

Samsung Galaxy Tab 4 har landat

Ny serie flexibla tablets för arbete eller underhållning, valet är ditt

Stockholm den 3 april 2014 – Samsung presenterar nu Galaxy Tab 4, den nya generationen av Galaxy Tab. Serien består av tre tablets som ger alla i familjen en fin multimedia-upplevelse vare sig det handlar om lek, avkoppling eller arbete. Liksom föregående serie finns Galaxy Tab 4 i storlekarna 10.1 tum, 8.0 tum och 7.0 tum. Det är enkelt att välja modell, tack vare att alla har samma förträffliga specifikationer och känsla. Endast storleksvalet för skärmen behöver göras. Självklart är alla tablets i serien tunna och lätta

Galaxy Tab 4 10.1
En tablet för film, spel och arbete som ger en bättre upplevelse av musik och film men som också låter dig skapa, redigera och spara dokument i Hancom Office, vilket är kompatibelt med Microsoft Office. Du kan ha två fönster öppna samtidigt, så varför inte förena nytta med nöje genom att skicka mejl i ett fönster och spela musikvideor i det andra?

Galaxy Tab 4 8.0

Åttatummaren är en flexibel tablet och har den perfekta storleken för att ge dig både mobilitet och en fantastisk multimedia-upplevelse. Tillsammans med skärmens skarpa och klara färger är den som klippt och skuren för mobil underhållning i form av filmtittande, surf eller att hålla dig a jour med vad nära och kära gör i sociala medier.

Galaxy Tab 4 7.0

Det lilla formatet gör Tab 4 7.0 till en riktig allrounder. Den får oftast plats i en jackficka, så du kan ta med den på kafé eller använda den till att läsa tidningen på bussen. Storleken är också praktisk för barnen, och tack vare det kraftfulla batteriet kan de roa sig i timmar i baksätet med spel och film. Samsung Galaxy Tab 4 7.0 kommer att uppskattas av många i familjen.

- Samsung utvecklar produkter för alla utifrån varje behov och plånbok, och det syns i flexibiliteten Galaxy Tab 4 ger. Om ni är flera som använder 8.0- eller 10.1-tummaren kan upp till åtta användarkonton skapas så att alla får ha sitt eget innehåll i fred. Med microSD-kort utökas enhetens minne markant och mycket fler dokument och bilder kan lagras utan att kostnaden höjs nämnvärt, säger Erik Borgvall, produktchef för tablets och PC på Samsung i Norden.

Fakta: De flesta modeller i Galaxy Tab 4-serien är utrustade med en 1.2 GHz Quad Core-processor och WXGA-skärm (1280 X 800). Tab 4 7.0 med 3G/ Wi-Fi har 1.2 GHz Quad Core LTE respektive 1.4 GHz Quad Core. Operativsystem Android 4.4 (KitKat). Alla modeller är utrustade med WiFi 802.11 a/b/g/n , WiFi Direct, BT4.0, USB2.0. RAM-minne på 1.5GB 16GB* internminne + stöd för microSD på upp till 64GB beroende på modell. Batteri på 4,000 mAh – 6,800 mAh beroende på modell. Tab 4 10.1 med eller utan 4g och Tab 4 7.0 med wifi finns i butik i april, Tab 4 8.0 med eller utan 4g och Tab 4 7.0 med 4g kommer i juni. Se bifogat dokument för rekommenderade butikspriser. 

*Användarminnet kan vara mindre än det totala minnesutrymmet på grund av systemfiler

PRESSKONTAKT
Rickard Andersson (telekom, kamera, laptop)   +46 (0)8 555 05 700  r.andersson@samsung.com

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER
PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com

Ämnen


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material