Skip to content
Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE och Galaxy Buds FE: Enastående funktioner tillgängliga för fler användare

Press release -

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE och Galaxy Buds FE: Enastående funktioner tillgängliga för fler användare

Den nya FE-serien förenar S-seriens ikoniska designkoncept med banbrytande kamera- och ljudegenskaper, kraftfull prestanda och mycket mer

Samsung introducerar de senaste tillskotten till Samsungs Galaxy-ekosystem: Nya Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+ och Galaxy Buds FE. Med sin ikoniska robusta design, avancerade prestanda och banbrytande kamera- och ljudegenskaper står dessa enheter ut som de mest framstående i FE-serien hittills. För dem som för första gången vill ta del av en flaggskeppsupplevelse från Samsung Galaxy är de nya FE-enheterna det perfekta valet.

”På Samsung strävar vi ständigt efter att erbjuda innovation i världsklass till alla och skapa episka mobila upplevelser som speglar användarnas livsstil,” säger TM Roh, President och Chef för Mobile experience Business på Samsung Electronics. ”Våra nya FE-enheter är fyllda med populära premiumfunktioner som låter Samsung Galaxy-användare maximera sin kreativitet och produktivitet, oavsett om de används för sig själva eller som en del av vårt sammankopplade ekosystem.”

Galaxy S23 FE: Skapad för att lyfta din vardag genom att kombinera Galaxy S-seriens ikoniska design med högkvalitativ kamera och en smidig spelupplevelse

Galaxy S23 FE bygger vidare på S-seriens ikoniska premiumdesign med sin nya flytande kamera. Tack vare sin IP68-klassificering[1] erbjuder den även skydd mot vatten och damm. Galaxy S23 FE finns tillgänglig i flera nya livfulla färger vilket ger användarna möjlighet att välja den nyans som bäst matchar deras personliga stil.

Med Galaxy S23 FE blir vardagens ögonblick ännu mer levande. De professionella kamerafunktionerna hjälper dig att fånga fantastiska bilder och videor. Upplev skarpa detaljer i varje motiv med en 50MP högupplöst lins och 3X optisk zoom. När mörkret sänker sig aktiveras kamerans Nightography-funktion, vilket låter dig fotografera skarpa selfies och porträtt med verklighetstrogna färger. Med avancerad digital bildstabilisering (VDIS) och bakkamerans optiska bildstabilisator (OIS) blir filmer och bilder stadiga och skarpa även när du fångar dem i rörelse.

Nu blir det enklare än någonsin att skapa delbart innehåll i toppklass. Med Galaxy S23 FE:s Pro-läge kan du manuellt justera inställningar som slutartid, bländare, ISO med mera, helt enligt dina personliga preferenser. Fånga skräddarsydda bilder med Camera Assistant-appen[2] och välj vilka automatiska funktioner du vill använda för en optimal fotoupplevelse. Med friheten att skapa och skräddarsy, har Galaxy S23 FE:s kamera även utrustats med AI-understödda redigeringsverktyg som hjälper till att lyfta ditt innehåll ytterligare.

Galaxy S23 FE:s kraftfulla processor, i kombination med ett vapor chamber- som hjälper till att hantera värme och bibehålla prestanda, säkerställer att du får en snabb och smidig upplevelse vid spel och streaming. Det långvariga 4 500mAh-batteriet optimerar intuitivt sin användning för att bevara energi och kan laddas upp till 50 procent på endast 30 minuter med hjälp av en 25W-adapter[3]. All denna kraft kommer till liv på en ljusstark 6,4-tums[4] Dynamic AMOLED 2X-skärm. För att erbjuda samma klara kvalitet som flaggskeppsmodellerna justerar Galaxy S23 FE:s skärm sig automatiskt under ljusa förhållanden med hjälp av Vision Booster.

Galaxy S23 FE-serien kommer att finnas tillgänglig i färgerna Mint, Cream, Graphite och Purple. Indigo och Tangerine kommer även att vara exklusivt tillgängliga på Samsung.com.

Galaxy Tab S9 FE och Tab S9 FE+: En större skärmupplevelse kombinerat med IP68-klassad tålighet och förbättrade S-pen-funktioner för ökad kreativitet och produktivitet

När inspirationen infinner sig levererar Galaxy Tab S9 FE och S9 FE+ allt från underhållning till uttrycksfull kreativitet och sömlös produktivitet. Med dessa bärbara och kraftfulla enheter kan ännu fler uppleva mångsidigheten av Galaxy Tab S-serien. Digitala skapare, entreprenörer, studenter, konstnärer och gamers kan utforska sina passioner och utföra sitt arbete effektivt, med bättre prestanda[5] än tidigare modeller i FE-serien.

Med nya Galaxy Tab S9 FE och S9 FE+ kan du njuta av en responsiv och uppslukande tittarupplevelse, vare sig du befinner dig hemma, på jobbet, på campus eller i parken. Galaxy Tab S9 FE:s 10,9-tums skärm och Tab S9 FE+:s 12,4-tums skärm[6] har båda en automatisk uppdateringsfrekvens som anpassar sig upp till 90Hz. Solljus är inget problem för Vision Booster, som förbättrar synligheten utomhus genom att optimera färg och kontrast, särskilt i skärmens mörka områden. Likt den senaste Galaxy Tab S9-serien har både Tab S9 FE och Tab S9 FE+ en IP68-klassificering[7], vilket ger dem förbättrad tålighet när du är på språng. Dessutom erbjuder Tab S9 FE+’s långvariga batteri upp till 20 timmars[8] videouppspelning på en enda laddning, så att du slipper sitta bänkad med sladd vid ett laddningsuttag.

Att fånga idéer och göra anteckningar blir enkelt med Samsung Galaxys signaturpenna - S Pen - som även den är IP68-klassificerad. Liksom övriga modeller i Galaxy Tab S9-serien, kommer också Tab S9 FE och S9 FE+ med ett rikt utbud av kreativa verktyg och applikationer, inklusive användarfavoriter som Goodnotes[9], LumaFusion[10] och Clip Studio Paint[11]. Organisera dina anteckningar, skisser, videor med mera med upp till dubbelt lagringsutrymme[12], samt möjligheten att uppgradera till 1TB med ett microSD-kort.

Galaxy Tab S9 FE-serien finns nu tillgänglig för köp till rekommenderat pris från 6 990 SEK. i fyra färger[13]: Mint, Silver, Gray och Lavender.

Galaxy Buds FE: Förstklassig ljudkvalitet och högpresterande aktiv brusreducering i en bekväm design

Galaxy Buds FE för med sig Samsungs avancerade ljudteknik till fler användare. Den kraftfulla basen levererar ett djupt och fylligt ljud, vilket gör att du kan uppleva musiken precis på det sätt som artisten tänkt sig. Den högpresterande aktiva brusreduceringen (ANC) tillsammans med Ambient Sound låter dig höra mer av det du älskar och mindre av det du inte vill höra. Den avancerade tekniken med tre mikrofoner och automatisk riktad signalbehandling, tillsammans med AI-drivna Deep Neutral Network (DNN), separerar effektivt din röst från oönskat bakgrundsbrus, vilket resulterar i klarare samtal

Galaxy Buds FE har den längsta batteritiden i Buds-serien och erbjuder upp till 8,5 timmars uppspelning med hörlurarna. Inklusive laddningsfodralet får man totalt upp till 30 timmars användning[14]. Med ANC aktiverat kan användare fortfarande njuta av upp till 6 timmars uppspelning, och totalt upp till 21 timmar tillsammans med fodralet. Galaxy Buds FE, inspirerade av seriens ikoniska design, är skapade för att kunna bäras bekvämt under långa perioder. De kommer även med tre olika storlekar på öronproppar och två storlekar på vingproppar för en mer personlig passform.

Galaxy Buds FE kommer att finnas tillgängliga i två distinkta färger: Graphite och White[15].

Ett sömlöst och sammankopplat Samsung Galaxy-ekosystem

Med de nya FE-enheterna är det enklare än någonsin att fullt ut uppleva det sammankopplade Samsung Galaxy-ekosystemet. Produktiviteten blir intuitiv med Multi Control[16], som låter användare smidigt dra och släppa innehåll mellan olika Samsung Galaxy-enheter. Vare sig det handlar om att kopiera och klistra in, eller att dra och släppa mellan smartphone och surfplatta. När kreativiteten slår till kan du snabbt överföra videor eller bilder från din smartphone till din surfplatta med Quick Share för enklare redigering.

När du vill förlora dig i underhållning är Galaxy Buds FE ditt perfekta sällskap. Med Auto Switch flyttas ljudet automatiskt mellan din smartphone, surfplatta, klocka och TV – helt baserat på hur du använder dem, utan behov av manuella justeringar[17]. Om du skulle tappa bort dina Buds kommer SmartThings Find till undsättning. Funktionen hjälper dig att lokalisera dem och kan aktivera ett ljudlarm om de är bortappade[18].

Alla dessa enheter och anslutningsmöjligheter bekräftar Samsungs åtagande att erbjuda säkra och privata upplevelser. Galaxy S23 FE och Galaxy Tab S9 FE-serien är skyddade av Samsung Knox, vilket säkerställer att personlig information förblir just det.

De nya Galaxy S23 FE och Galaxy Tab S9 FE-serien är designade för att vara långvariga med stöd för fyra generationers OS-uppgraderingar och fem års säkerhetsuppdateringar. För att förlänga livslängden kan användare även utnyttja program som Samsung Care+[19], en supporttjänst för oavsiktliga skador, reparationer med mera.

Tillgänglighet

Samsung Galaxy Tab S9 och S9+ är tillgängliga för köp från och med idag. Information om rekommenderade priser och tillgänglighet för Galaxy S23 FE och Buds FE i Sverige kommer att meddelas inom kort.

Galaxy S23 FE

Skärm

6,4-tum FHD+

Dynamisk AMOLED 2X Display

120Hz adaptiv uppdateringsfrekvens (60~120Hz)

*Mätt diagonalt är den faktiska skärmytan mindre på grund av rundade hörn och kamerahål.
Mått och vikt 76,5 X 158 X 8,2mm, 209g
Kamera

12MP ultra-vidvinkelkamera

  • F2.2, FOV 123˚

50MP vidvinkelkamera

  • F1.8, FOV 84˚
  • Adaptiv Pixel

8MP telefotokamera

  • 3x optisk zoom, F2.4, FOV 32˚

10MP frontkamera

  • F2.4, FOV 80˚

AP

Advanced 4nm Processing
*Kan variera beroende på marknad och operatör
Minne och lagring

8GB + 128GB

8GB + 256GB

*Tillgängligt lagringsutrymme kan vara mindre beroende på förinstallerad mjukvara

*Minnesalternativ kan variera beroende på marknad.

Batteri 4,500mAh
*Typiskt värde har testats under laboratorieförhållanden av en tredje part. Det typiska värdet är det uppskattade medelvärdet, med beaktande av avvikelsen i batterikapacitet bland batteriproverna testade enligt IEC 61960-standarden. Den nominella (minsta) kapaciteten är 4,370mAh. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Laddning*

Laddning med sladd*: Upp till 50% laddning på cirka 30 minuter med 25W-adapter**

Snabb trådlös laddning 2.0***

Trådlös PowerShare****

*Laddning med sladd är kompatibel med QC2.0 och AFC.
**25W strömadapter säljs separat. Använd endast Samsung-godkända laddare och kablar.
***Trådlös laddning kompatibel med WPC.
****Trådlös PowerShare är begränsad till Samsung eller andra märkessmartphones med Qi trådlös laddning, såsom Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 5, Z Fold 4, Z Flip4, S22-serien, Z Fold3 5G, Z Flip 5, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21-serien, Z Fold2, Note20-serien, S20-serien, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE och Note5. Endast tillgänglig med vissa bärbara Samsung Galaxy-enheter som Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch och Galaxy Buds. Om batterikapaciteten är lägre än 30% kanske Wireless PowerShare inte fungerar. Kan eventuellt inte fungera med vissa tillbehör, skal, enheter från andra märken eller vissa bärbara Samsung-enheter. Under PowerShare kan det påverka samtalsmottagning eller datatjänster, beroende på din nätverksmiljö.
OS Android 13
Nätverk och anslutningar 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3

**Kräver optimal 5G-nätverksanslutning, tillgänglig på utvalda marknader. Kontrollera med din operatör för tillgänglighet och detaljer. Nedladdnings- och streaminghastigheter kan variera beroende på innehållsleverantör, serveranslutning och andra faktorer.

**Tillgängligheten för LTE-modellen varierar beroende på marknad och operatör. Den faktiska hastigheten kan variera beroende på marknad, operatör och användarmiljö.

***Tillgängligheten för Wi-Fi 6E-nätverket kan variera beroende på marknad, nätverksleverantör och användarmiljö. Kräver optimal anslutning. Kommer att kräva en Wi-Fi 6E-router.

Säkerhet Samsung Knox, Samsung Knox Vault
Vattenresistens IP68
*IP68-klassificering: Testad under laboratorieförhållanden. Vattenresistent i upp till 1,5 meter färskvatten i upp till 30 minuter och skyddad från damm, smuts och sand. Skölj av restprodukter/torka om fuktig eller blöt. Rekommenderas inte för användning vid stranden eller poolen. Vatten- och dammtäthet för din enhet är inte permanent och kan försämras över tid.

Galaxy Tab S9 / S9 FE+

Galaxy Tab S9 FE Galaxy Tab S9 FE+
Skärm

10,9-tum, LCD

(Upp till 90Hz)

12,4-tum, LCD

(Upp till 90Hz)

*Mätt diagonalt som en hel rektangel utan att ta hänsyn till de rundade hörnen. Den faktiska synliga skärmytan är mindre på grund av de rundade hörnen och kamerahålet.
Mått och vikt 165,8 x 254,3 x 6,5 mm, 523g (Wi-Fi), 524g (5G) 185,4 x 285,4 x 6,5 mm, 627g (Wi-Fi), 628g (5G)
Kamera

Bakre kamera: 8 MP

Frontkamera: 12 MP ultravidvinkel

Bakre kamera: 8 MP + 8MP ultravidvinkel

Frontkamera: 12 MP ultravidvinkel

AP Octa-Core Processor
Memory & Storage

6GB + 128GB

8GB + 256GB

8GB + 128GB

12GB + 256GB

*Tillgänglig lagringskapacitet kan bero på den förinstallerade programvaran.

*Minnesalternativ kan variera beroende på marknad.

Battery 8,000mAh 10,090mAh
*Typiskt värde testat under laboratorieförhållanden från tredje part. Typiskt värde är det uppskattade medelvärdet med tanke på avvikelsen i batterikapacitet bland batteriproverna som testats enligt IEC 61960-standarden. Faktisk batterilivslängd kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
*Laddning med sladd är kompatibel med QC2.0 och AFC.
**45W strömadapter säljs separat. Använd endast Samsung-godkända laddare och kablar.
OS Android 13
Nätverk och anslutningar 5G*, LTE**, Wi-Fi 6, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3

*5G-tjänster stöds endast på 5G-nätverksaktiverade platser. Kräver optimal 5G-anslutning. Den faktiska hastigheten kan variera beroende på marknad, operatör och användarmiljö.

**Tillgängligheten för LTE-modellen varierar beroende på marknad och operatör.

***Tillgängligheten för Wi-Fi 6-nätverket kan variera beroende på marknad, nätverksleverantör och användarmiljö. Kräver optimal anslutning. Kommer att kräva en Wi-Fi 6-router.

Ljuda Dual Speaker by AKG, Dolby Atmos®
Penna S Pen inkluderad i lådan
Säkerhet Samsung Knox
Vattenresistens IP68
*IP68-klassificering: Testad under laboratorieförhållanden. Vattenresistent i upp till 1,5 meter färskvatten i upp till 30 minuter och skyddad från damm, smuts och sand. Skölj av restprodukter/torka om fuktig eller blöt. Rekommenderas inte för användning vid stranden eller poolen. Vatten- och dammtäthet för din enhet är inte permanent och kan försämras över tid.
Accessoarer

S Pen, S Pen Creator Edition

Book Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Smart Book Cover, Outdoor Cover

*S Pen och USB Typ-C kabel ingår i förpackningen. Övriga tillbehör säljs separat. Tillgängligheten för skalfodral från tredje part kan variera beroende på marknad, operatör och återförsäljare

Galaxy Buds FE

Mått och vikt Hörlur: 17,1 x 19,2 x 22,2mm, 5.6g
Laddningsetui: 50,0 x 27,7 x 50,0mm, 40g
Högtalare Envägs
Mikrofon 3 mikrofoner (2 yttre + 1 inre)
Batterikapacitet Hörlurar: 60mAh (typisk kapacitet)
Laddningsetui: 479mAh (typisk kapacitet)
*Den typiska kapaciteten har testats av Samsung med hjälp av en förhandsversion av Galaxy Buds FE. Den typiska kapaciteten är den uppskattade genomsnittliga kapaciteten med hänsyn till avvikelsen i batterikapacitet bland de batteriprover som testats enligt IEC 61960-standard. Den faktiska batterilivslängden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Speltid Upp till 6 timmar / Totalt upp till 21 timmar (ANC på)
Upp till 8,5 timmar / Totalt upp till 30 timmar (ANC av)
*Hörlurarna ger upp till 6 timmars speltid med ANC på (upp till 8,5 timmar med ANC avstängt), medan fodralet ger upp till 21 timmars batterilivslängd med ANC på (upp till 30 timmar med ANC avstängt) när fodralet och hörlurarna är laddade till 100%. Baserat på interna tester. Ljuduppspelningstiden är testad genom att para ihop en förproduktionsversion av Galaxy Buds FE med en nyligen släppt Galaxy-smartphone med standardinställningar inklusive ANC på. Den faktiska batterilivslängden kan variera och beror på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Samtalstid Upp till 3,5 timmar / Totalt upp till 13 timmar (ANC på)
Upp till 4 timmar / Totalt upp till 14 timmar (ANC av)
*Hörlurarna ger upp till 3,5 timmars samtalstid med ANC på (upp till 4 timmar med ANC avstängt), medan fodralet ger upp till 13 timmars batterilivslängd med ANC på (upp till 14 timmar med ANC avstängt) när fodralet och hörlurarna är laddade till 100%. Baserat på interna tester. Samtalstiden är testad genom att para ihop en förproduktionsversion av Galaxy Buds FE med en nyligen släppt Galaxy-smartphone med standardinställningar inklusive ANC på. Den faktiska batterilivslängden kan variera och beror på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Anslutningsmöjligheter Bluetooth® 5.2, Auto Switch
Codec: Scalable (Samsung Proprietary), AAC, SBC
Sensorer Proximity, Hall, Touch
Kompatibilitet Android 8.0 eller högre med mer än 1.5GB RAM
*Vissa funktioner kan vara otillgängliga på enheter som inte är från Samsung. Tillgänglighet kan variera beroende på marknad, operatör eller anslutna enheter.

[1] IP68-klassning: Vattentålig i upp till 1,5 meter färskvatten i upp till 30 minuter och skyddad från damm, smuts och sand. Skölj bort rester/torka efter blötläggning. Rekommenderas inte för användning vid stranden eller i poolen.
[2] Tillgänglig för nedladdning i Galaxy Store. Tillgänglighetstid kan variera beroende på marknad, modell och nätverksleverantör.
[3] 25W laddningsadapter säljs separat. Supersnabb laddningshastighet beror på batterinivå och andra faktorer; använd endast laddare och kablar godkända av Samsung; använd inte slitna eller skadade laddare eller kablar; inkompatibel laddare eller kabel kan orsaka allvarliga skador eller skada din enhet.
[4] Skärmens mätningar är diagonal. Den faktiska visningsytan är mindre på grund av avrundade hörn och kamerahål.
[5] Jämfört med Galaxy Tab S7 FE.
[6] Mätt diagonalt är Galaxy Tab S9 FE:s skärmstorlek 10,9" i den fulla rektangeln och 10,8" med hänsyn till de avrundade hörnen. Galaxy Tab S9 FE+'s skärmstorlek är 12,4" i den fulla rektangeln och 12,4" med hänsyn till de avrundade hörnen. Den faktiska visningsytan är mindre på grund av de avrundade hörnen och kamerahålet.
[7] Galaxy Tab S9 FE, Tab S9 FE+ och den medföljande S Pen har IP68-klassning. Baserat på labbtestförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter färskvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för användning vid stranden eller i poolen. Vatten- och dammtåligheten för enheten är inte permanent och kan minska över tid på grund av normalt slitage. Dammresistensklassningen testades under laboratorieförhållanden av en tredje part: 2 kg talkpulver (max. diameter på 0,05 mm) per kubikmeter blåstes in i en testkammare som innehöll enheten (lufttrycket inuti enheten hölls under omgivande luft) i 2 timmar. Klassad som IP6X. Dammresistensen kan variera beroende på faktiska användningsförhållanden.
[8] Baserat på Samsungs interna labbtestförhållanden med en förhandsversion av den angivna modellen ansluten till hörlurar via Bluetooth under standardinställningar över LTE. Beräknad mot batterikapacitet och uppmätt spänning över batteriförbrukningen under videouppspelning (videofilupplösning 720p, sparad på enheten). Den faktiska videotiden varierar beroende på nätverksanslutning, inställningar, videoformat, skärmljusstyrka, batteritillstånd och många andra faktorer.
[9] Goodnotes-appen kräver separat nedladdning och levereras med en 1-års fri fullversion. Efter att den fria fullversionsperioden slutar krävs ett ytterligare köp för fortsatt användning. Tjänstevillkoren kan variera beroende på land och region.
[10] LumaFusion-appen kräver separat köp och nedladdning. Tjänstevillkoren kan variera beroende på land och region.
[11] Clip Studio Paint-appen kommer förinstallerad på vissa marknader. Clip Studio Paint-appen kan laddas ner från Galaxy Store och levereras med en gratis 6-månaders provperiod för förstagångsanvändare. Efter att den fria provperioden har avslutats krävs en betald prenumeration på en månads användningsplan för fortsatt användning. Tjänstevillkoren kan variera beroende på land och region.
[12] Tillgängligheten av 256GB lagringsalternativ kan variera beroende på land, region eller operatör och den faktiska lagringstillgängligheten kan variera beroende på förinstallerad programvara. MicroSD-kort säljs separat.
[13] Färg och modelltillgänglighet kan variera beroende på land eller operatör.
[14] Hörlurarna ger upp till 6 timmars speltid med ANC aktiverat (upp till 8,5 timmar med ANC avaktiverat), medan fodralet ger upp till 15 timmars batteritid med ANC aktiverat (upp till 21,5 timmar med ANC avaktiverat) när fodralet och hörlurarna är laddade till 100%. Baserat på interna tester. Audio uppspelningsstiden testades genom att ansluta en förhandsversion av Galaxy Buds FE till en nyligen släppt Galaxy-smartphone med standardinställningar inklusive ANC aktiverat. Den faktiska batteritiden kan variera och bero på användningsförhållanden, inställningar, antal laddningstillfällen, Bluetooth-signalstyrka och andra faktorer.
[15] Tillgängligheten kan variera beroende på marknad, operatör eller anslutna enheter.
[16] Samsung Multi Control fungerar på Galaxy-plattor med One UI 4.1 eller högre, Galaxy-telefoner med One UI 5.1 eller högre och Galaxy Book-seriens enheter som lanserades 2021 eller senare med antingen Samsung Settings v1.5 (Intel) eller Samsung Settings v3.3 (ARM). Vissa modeller kan ha begränsat funktionsstöd och både telefon och dator måste vara inloggade på samma Samsung-konto.
[17] Auto Switch-funktionen är endast tillgänglig på Samsung Galaxy-smartphones och -plattor med One UI 3.1 eller senare och Galaxy Watch4-serien eller senare. Samsung Galaxy-enheter måste vara inloggade på ett Samsung-konto för att aktivera Auto Switch-funktionen. Auto Switch-funktionen för Samsung TV är endast tillgänglig på Samsung TV-apparater som lanserades i februari 2022 eller senare efter att ha fått en firmwareuppdatering från juli 2022. Autoswitch med TV är endast tillgänglig för att göra och ta emot telefonsamtal.
[18] Meddelandet skickas när Galaxy Buds FE kopplas bort från en ihopparad telefon.
[19] Villkor gäller. Samsung Care+ täckning, servicetyp och kampanj kan variera beroende på land/region och självrisker (ytterligare serviceavgift) kan tillkomma. För detaljerad Samsung Care+ information, besök www.samsung.com/samsung-care-plus.

Related links

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667