Skip to content
Samsung Galaxy S20 FE finns nu i butik

Press release -

Samsung Galaxy S20 FE finns nu i butik

Samsungs nya telefon Galaxy S20 FE finns nu att köpa online och i butik. Telefonen inkluderar de mest populära funktionerna från S20-serien, såsom trippelkamera i toppklass, högupplöst skärm och batteritid som du kan lita på dagen ut. Dessutom kommer den i en exklusiv färgskala med sex olika alternativ.

Stockholm, 2 oktober 2020 – Idag är det säljstart för Samsungs nya telefon Galaxy S20 FE som lanserades i förra veckan. Mobiltelefonen, som kombinerar de mest populära funktionerna från S20-serien, kommer i sex olika färger och till ett lägre pris.

– Vi är glada att Galaxy S20 FE nu finns i butik i Sverige och att fler kommer kunna ta del av de mest populära och användbara funktionerna från vår S20-serie. Galaxy S20 FE har inte bara premiumegenskaper när det kommer till prestanda utan sticker även ut designmässigt med det breda utbudet av färgalternativ, Sebastian Wirhed, Produktchef mobiltelefoner på Samsung Electronics Nordic.

Mest populära funktionerna till ett pris för fler

  • Kamera i toppklass med allt du behöver för att boosta din kreativitet och skapa ännu bättre innehåll – Galaxy S20 FE har en 32 megapixel frontkamera med större bildsensor och hög ljuskänslighet vilket gör det enklare att ta den perfekta selfien även i mörkare miljöer. Baktill har telefonen utrustats med en trippelkamera med bland annat 30x Space zoom som kombinerar 3x optisk zoom med en AI-baserad digital zoom som ger bilder av högsta kvalitet även på långa avstånd.
  • Maximerad underhållning med högupplöst skärm och 5G –Telefonen har en 6,5 tum stor Infinity-O Super AMOLED-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens vilket ger bildkvalitet i toppklass för såväl filmer och serier som gaming. S20 FE är även redo för 5G vilket öppnar upp för hastigheter som gör att du kan streama i högsta kvalitet, snabbt ladda ner även de största filerna och inte minst spela de mest krävande mobilspelen även när du inte har tillgång till Wi-Fi.
  • Kraftfull prestanda och batteri som tar dig genom hela dagen – Galaxy S20 FE har ett 4500 mAh-batteri som tar dig genom dagen och när det väl blir dags att ladda gör Supersnabbladdning (25W) och trådlös snabbladdning (15W) att du är tillbaka på 100 % inom kort. Telefonen har dessutom trådlös batteridelning så du kan dela med dig till andra kompatibla enheter. Telefonen har utrustats med 128GB/256GB internlagring med möjlighet att addera micro SD-kort med upp till 1TB lagring så du får plats med alla appar och övrigt innehåll du behöver.


Samsung Galaxy S20 FE har ett rekommenderat pris på 7 490 SEK för 4G-version och 8 490 SEK för 5G-redo version. Den kommer i färgerna Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy och Cloud White.

För mer information: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Related links

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content