Skip to content
Samsung Galaxy Gear till Galaxy S III, S4, Note II och fler därtill

Press release -

Samsung Galaxy Gear till Galaxy S III, S4, Note II och fler därtill

Ny teknik flyttar gränserna för ditt mobila liv

Stockholm den 25 oktober 2013 – För ägare av Samsung Galaxy Note 3 och Galaxy Gear är det självklart att kunna ha mobilens funktioner på armen istället för i fickan. Nu kommer det snart att bli självklart för ägare av flera andra av Samsungs populära smartphones. Mobil kommunikation har aldrig varit enklare eller roligare.

Modellerna i fråga är Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 och Galaxy S4 zoom.


Med Galaxy Gear kan du både ringa utgående samtal och svara vid inkommande. Att kolla vem som ringer, messar eller mejlar dig går lika snabbt och är lika enkelt som att se efter hur mycket klockan är. Vill du ta en närmare titt på ett viktigt meddelande visas det på mobilens skärm redan när du plockar upp den ur fickan. Du kan också ladda ner appen för några av de mest populära sociala nätverken från Samsung Apps för att hålla kontakten med dina vänner och fans via Galaxy Gear.

Men det är inte allt.

Knäpp bilder direkt från handleden med den i armbandet inbyggda kameran. Galaxy Gears skärm fungerar som avtryckare, så inget fumlande med kameraknappar och andra reglage. Dina foton sparas automatiskt i mobilens bildgalleri. Allt tack vare att Galaxy Gear och din mobil hör ihop och pratar med varandra.

Den inbyggda stegräknar-appen hjälper dig hålla reda på hur det verkligen går med löftet till dig själv om att gå minst 10 000 steg om dagen. Fast det kanske blir lättare att förlänga en promenad för att uppnå målet om du lyssnar på musik med snabbare takt? Byt I så fall till rätt spår i mobilens musikspelare med Galaxy Gear.

När du inte använder Galaxy Gear för att styra mobilen fungerar skärmen som en traditionell digitalklocka. Valet står mellan 10 olika utföranden eller de extra du hittar i Samsung Apps, så Galaxy Gear är lika mycket modeaccessoar som ny teknik med mycket möjligheter.

Fakta: Galaxy S4, Galaxy S III och Note II blir kompatibla med Galaxy Gear i och med att uppdateringen till operativsystemet Android 4.3 rullas ut till de modellerna. Näst på tur för kompatibilitet med Galaxy Gear är Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 och Galaxy S4 zoom. Datum är i nuläget inte fastställt.


PRESSKONTAKT
Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 706 044 451 / r.andersson@samsung.com 


Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung


TESTPRODUKTER
PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com


Subjects


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Michelle Wiström

Michelle Wiström

Press contact PR Mobile Experience +46761106336
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667