Skip to content
Samsung fortsätter expandera 5G-porfolion med lanseringen av Galaxy A22 5G

Press release -

Samsung fortsätter expandera 5G-porfolion med lanseringen av Galaxy A22 5G

En supersnabb 5G-enhet [1]med 90Hz display – en perfekt daglig kompanjon.

I början av juni presenterade Samsung nya Galaxy A22 5G, det senaste tillskottet i 5G-familjen. A-serien är designad för att göra ny och avancerad teknik tillgänglig till ett överkomligt pris. Galaxy A22 5G är en kraftfull enhet som med sin avancerade grafik ökar den visuella upplevelsen vid streaming och gaming. Samsung Galaxy A22 5G är utrustad med en mångsidig kamera, som är perfekt till att fånga din vardag. Enheten finns tillgänglig i flera färger tillsammans med en snygg design.

- Med Galaxy A22 5G befäster Samsung sitt löfte om att erbjuda tillgängliga enheter utan att tumma på kvaliteten. Enheten har både en imponerade skärm, är 5G-redo[2] och erbjuder därmed konsumenterna nästa generations hastighet och prestanda till ett överkomligt pris. Ett efterlängtat tillskott i vår växande Samsung Galaxy A-serie, säger Sebastian Wirhed, produktchef på Samsung Electronics Nordic AB.

En högkvalitativ skärmupplevelse
Galaxy A22 5G har en 6,6 tums FHD+[3]Infinity-V skärm. Den höga upplösningen, tillsammans med 5G-uppkoppling garanterar en visuell högkvalitativ upplevelse[4]när du konsumerar ditt favoritinnehåll. Streaming och gaming blir extra responsivt med 90Hz uppdateringsfrekvens och 5,000mAh batteri som håller för flera timmars underhållning[5].

Fånga vardagen
Galaxy A22 5G är utrustad med en mångsidig kamera som hjälper dig att fånga varje ögonblick. Med en 48MP huvudkamera, 5MP ultra-vidvinkelkamera, 2MP djupkamera och 8MP frontkamera kan du enkelt ta bilder och selfies som ett proffs.

Designad för dig
Galaxy A22 5G kommer i färgerna Grå, Vit och Ljuslila (Gray, White, Light Violet). Kombinerat med en greppvänlig form och bekväma rundade kanter passar denna perfekt för dig som vill utrycka din stil. Med ytterligare funktioner som One UI Core 3.1 är Galaxy A22 5G designad så att du kan vara produktiv och kreativ varje dag.

Priser och tillgänglighet
Galaxy A22 5G kommer att finnas tillgänglig för försäljning från och med 1 juli 2021. Rekommenderat ca pris är 2 490 SEK.

Specifikationer[6]

A22 5G

Storlek

167.2 x 76.4 x 9.0mm / 203g

Skärm[7]

6.6" FHD+ (1080x2400) TFT Infinity-V

AP

Mediatek MT6190 (Octa 2.2GHz)

Kamera

Bak

Trippel

48MP(Huvudkamera)+5MP(Ultra vidvinkelkamera)+2MP(Djupkamera)

Fram

8MP(f2.0)

Minne

4+64

Batteri[8]

5,000mAh (15W Snabbladdning)

Design

Fingeravtrycksläsare på sidan


[1] Produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. 5G hastighet kan variera och kräver optimalt nätverk och anslutning (faktorer inkluderar frekvens, bandbredd, trafik); vänd dig till din operatör för tillgänglighet.

[2] 5G Redo betyder att produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. 5G hastighet kan variera och kräver optimalt nätverk och anslutning (faktorer inkluderar frekvens, bandbredd, trafik); vänd dig till din operatör för tillgänglighet.

[3] Skärmen är mätt diagonalt som en full rektangel och hänsyn har ej tagits till de rundade hörnen. Faktiskt skärmområde blir därför aningen mindre på grund av de rundade hörnen och framkameran.

[4] Kvalitén kan påverkas av yttre omständigheter såsom uppkoppling och nätverk.

[5] Typiska värden testade under tredjeparts-förhållanden. Det typiska värdet är ett estimerat genomsnittsvärde med hänsyn till avvikelse i batterikapacitet hos batterier testade under IEC 61960 standard. Nominell (minsta) kapacitet är 4,860mAh. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

[6] All funktionalitet, funktioner, specifikationer och annan produktinformation inklusive, men inte begränsat till, förtjänster, design, pris, komponenter, prestanda, tillgänglighet och egenskaper hos produkterna kan ändras utan notifiering.

[7] Skärmen är mätt diagonalt som en full rektangel och hänsyn har ej tagits till de rundade hörnen. Faktiskt skärmområde blir därför aningen mindre på grund av de rundade hörnen och framkameran.

[8] Typiska värden testade under tredjeparts-förhållanden. Det typiska värdet är ett estimerat genomsnittsvärde med hänsyn till avvikelse i batterikapacitet hos batterier testade under IEC 61960 standard. Nominell (minsta) kapacitet är 4,860mAh. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances