Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Food Showcase är kökets nya organisatör

Pressmeddelande   •   Jun 03, 2014 09:00 CEST

En plats för var sak och var sak på sin plats. Ändå står smörpakeket aldrig där det borde i kylskåpet. Känner du igen dig? Med Samsungs nya och kanske mest välorganiserade kylskåp någonsin, Food Showcase, är det slut på letandet.

Stockholm den 3 juni 2014 – Samsung äntrade en ny era då man presenterade kylskåpet Food Showcase för första gången på IFA-mässan i Berlin i september. Revolutionen har äntligen kommit till Sverige när Samsung Food Showcase nu släpps i butik.

De flesta har nog varit med om att ha fått slänga gammal mat som glömts bort i kylskåpet. Den där lasagnen du skulle ha ätit som matlåda, eller salsasåsen från en tacofredag i november. Samsung minimerar den risken med det nya side-by-side kylskåpet Food Showcase, som tar möjligheterna att organisera dina matvaror till en helt ny nivå.

Det kan vara en utmaning att organisera bra på hyllorna i ett traditionellt kylskåp och resultatet blir ofta överfulla hyllor och matvaror i skymundan. Samsung Food Showcase löser det genom att placera en större del av kylskåpets hylldjup i en separat innerdörr och på så sätt maximera varje centimeter av insidan, vilket gör varje vrå av kylskåpet överskådlig och lättillgänglig.

Tack vare det tvådelade förvaringsutrymmet går det snabbt att hitta matvarorna i Samsung Food Showcase. Öppna den yttre delen (Showcase) och få enkel tillgång till de livsmedel du använder mest eller öppna den inre delen (Innercase) för att få en tydlig överblick över alla dina matvaror. Inget mer rotande efter det du söker, smörpaketet har äntligen hittat hem! Och så var det en sak till, självklart har ett så smart kylskåp även inbyggd vatten- och ismaskin.

Finns i butik nu till det rekommenderade butikspriset 30 000 kr (energiklass A+) alternativt 32 000 kr (energiklass A++).

PRESSKONTAKT
Louise Ekman (vitvaror)   +46 705 222 117  louise.e@partner.samsung.com
Erik Juhlin (smart-tv, audio, IT, b2b)   +46 703 355 874  e.juhlin@samsung.com
Rickard Andersson (telekom, kamera, laptop)   +46 706 044 451  r.andersson@samsung.com 

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER
PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument