Skip to content
Samsung firar Disneys 100-årsjubileum med specialutgåva av The Frame

Press release -

Samsung firar Disneys 100-årsjubileum med specialutgåva av The Frame

Samsung Electronics Co., Ltd. kan idag presentera lanseringen av The Frame-Disney100 Edition för att fira Disneys 100-årsdag. Tillgänglig i 65 tum, kommer denna begränsade upplaga av The Frame med en Disney-signerad elegant ram, 100 unika konstverk från Disney-kollektionen och en Musse Pigg-inspirerad fjärrkontroll, designad för att glädja Disney-fans över hela världen.[1]

I Sverige blir The Frame-Disney100 Edition tillgänglig för beställning på www.samsung.com/se/ från och med idag, till ett rekommenderat pris på 21 999 SEK.


“Vi är glada över att kunna erbjuda denna unika utgåva av The Frame för att fira Disneys stora jubileum”, säger Cheolgi Kim, Executive Vice President för Visual Display Business på Samsung Electronics. “Samarbeten som dessa fungerar som ett spännande sätt att lyfta The Frames distinkta funktioner, som utvecklat hur vi använder våra skärmar och konsumerar innehåll. Vi hoppas att denna unika utgåva av The Frame låter fler människor uppleva den underbara tittarupplevelsen som TV:n har att erbjuda.”

The Frame-Disney100 Edition exemplifierar en härlig blandning av Samsung-teknik och Disney-kreativitet. När TV:n slås på, möts tittarna av en Samsung x Disney100-logotyp på skärmen. TV:n har även exklusiva ramar i Disney100-signaturfärgen — platina silver metal — som matchas av en speciell Disney Edition-fjärrkontroll med blinkning till Disneys mest älskade karaktär, Musse Pigg.

The Frame-Disney100 Edition kommer också med 100 dedikerade konstverk från Disney som du kan komma åt direkt på Samsung Art Store. Med innehåll från Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm och National Geographic kan Disney-fans kurera och visa upp ett galleri med sina mest älskade karaktärer och innehåll direkt på sin TV. Med Samsung Art Store kan du också njuta av utvalda samlingar från ledande internationella museer som Louvren och Tate, och konstnärer från Monet till Van Gogh. Samsung Art Store gör det enklare än någonsin att ta upplevelsen av ett konstgalleri direkt till ditt hem, och den nya kurerade Disney-kollektionen erbjuder ännu fler fängslande verk att välja mellan.

Sedan lanseringen har The Frame omdefinierat hur vi konsumerar innehåll genom att förvandla traditionella skärmar till fantastiska konstverk. TV:ns slimmade design och matta display har uppmärksammats av fans runt om i världen som ett utmärkt komplement för att matcha hem- och inredningspreferenser, medan dess förstklassiga 4K QLED-bildkvalitet blåser nytt liv i konst- och mediekonsumtion.

För mer information om The Frame och för att köpa The Frame Disney100 Edition så länge lagret räcker, besök www.samsung.com.

[1] The Frame-Disney100 Edition är tillgänglig i USA, Europa, Korea och Latinamerika.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances

Related content