Skip to content
Samsung Electronics lanserar nyhetsrum för Sverige

Press release -

Samsung Electronics lanserar nyhetsrum för Sverige

Idag meddelar Samsung Electronics att man lanserar Samsung Newsroom Sverige som kommer att fungera som den officiella nyhetskällan för svenska medier och konsumenter.

På samma sätt som Samsungs globala nyhetsrum kommer Sveriges egna nyhetsrum att erbjuda ett brett utbud av innehåll som täcker de senaste nyheterna, information om kampanjer, produkter, tjänster, företagsinformation och CSR-initativ. Därtill kommer läsare kunna ta del av skräddarsytt innehåll för Sverige.

I över 30 år har Samsung erbjudit konsumenter i Sverige produkter av högsta kvalitet inom mobila enheter, hushållsapparater och displayprodukter. Lansering av Samsungs nyhetsrum i Sverige markerar den 44:e Newsroom-sidan som lanseras världen över.

För mer information om Samsungs verksamhet i Sverige, besök news.samsung.com/se.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667