Skip to content
Samsung Corby en pekmobil för ungdomsmarknaden

Press release -

Samsung Corby en pekmobil för ungdomsmarknaden

Samsung Corby är inte en vanlig mobiltelefon. Det är en pekskärmsmobil som kan chatta, blogga och twittra. Corby förstår att mobilen inte enbart ska ringas med.

Yngre använder internet för att hålla kontakt med vännerna. Samsung presenterar nu Corby som är en pekskärmsmobil anpassad för detta sätt att kommunicera. Förutom det självklara att prata och skicka sms och mms har Corby en rad andra sätt att hålla kontakten.

Chatta med Corby

Med Corby ser man vilka vänner som är online och kan chatta med dem. Direkt från mobilen! Bland unga är olika typer av chattprogram oerhört populära och Corby har en inbyggd klient för flertalet av dessa.

Corby har även widgets, genvägar till Twitter, Facebook och MySpace. Läs och skriv meddelanden eller lägg upp bilder tagna med mobilkameran. Faktiskt har Corby hela 23 widgets inlagda i mobilen. Och ytterligare ett 40-tal går att ladda ner och placera ut som man vill på den 2,8 tum stora pekskärmen. På så vis blir mobilen unik efter varje användares behov och önskan. Men för den som vill har ett mer klassiskt menysystem finns det två att välja mellan - Samsungs TouchWiz och Cartoon.

Skalfördelar

Väljer man en Samsung Corby får man skalfördelar. Till varje mobil medföljer nämligen tre bakstycken, ett svart och två andra. Corby finns i fyra färger: rosa, gul, vit och orange. Till en, exempelvis, rosa Corby får man ett svart skal samt två varianter av det rosa. Nog kan man kalla det för skalfördelar?

Samsungs nordiska undersökning bland mobilanvändare visar på att upp till två tredjedelar av de tillfrågade vill ha en pekskärmsmobil som sin nästa mobiltelefon. Samsungs strategi är en pekskärmsmobil för varje livsstil och har lyssnat till ungdomars behov. Med Corby breddas utbudet med en pekskärmsmobil till den yngre generationen som efterfrågar en kombination av flera olika lösningar för att hålla kontakt med sina vänner, attraktiv design med färgglada skal samt konkurrenskraftigt pris.


Fakta: Samsung Corby (S3650) är en pekskärmsmobil med 2,8 tum stor lcd-skärm av reptåligt glas. Enfingerzoom. Den stödjer edge och gsm quadband. Har inbyggd rds fm-radio samt mediaspelare som klarar formaten mp3, aac, aac+ och wma samt videoformaten h.263, mpeg4, wmv. Musikigenkänning. 2 megapixelkamera. Inbyggt 40 megbyte minne, plats för microSD, usb-ingång och blåtand. Batteritiden är 3,7 timmar taltid och 500 timmar vilotid. I butik slutet av oktober. Pris utan abonnemang: 2200 kronor.

Topics

Categories

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667