Skip to content
Säljstart för Samsungs nya Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6-serie och Galaxy Tab S9-serie

Press release -

Säljstart för Samsungs nya Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6-serie och Galaxy Tab S9-serie

Samsungs nya generation av vikbara telefoner, klockor och surfplattor erbjuder den ultimata användarupplevelsen

I dag är det global säljstart för Samsung Electronics Co., Ltd:s Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6-serien och Galaxy Tab S9-serien. Det inkluderar utvalda marknader som Europa, Nordamerika, Kina och Korea. Lanseringar i övriga länder kommer att utannonseras inom kort.

Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5 är den femte generationen av Samsungs vikbara telefoner. De erbjuder användaren en alldeles unik upplevelse med uppdaterad design och formfaktorer, inklusive nya gångjärnstekniken Flex Hinge. Båda enheterna har sett rekordmånga förhandsbeställningar runt om i världen. Av de kunder som har förbeställt Samsungs vikbara telefoner har 65 procent i marknader som Latinamerika, Sydostasien och Europa valt den nya Galaxy Z Flip5.

– Vi har sett en positiv ökning på antalet förhandsbeställningar jämfört med föregående år. Med lanseringen av Galaxy Z Flip5, Z Fold5, Watch6-serierna och Tab S9-serierna kan vi på Samsung Electronics erbjuda det senaste och bästa inom varje produktkategori samtidigt som Galaxys ekosystem får en injektion. Vi strävar alltid mot att stärka kundupplevelsen genom att ta fram produkter som passar alla typer av individer och livsstilar, säger Anders Elmby, MX-Director på Samsung Electronics i Norden.

  Galaxy Watch6 och Galaxy Watch6 Classic erbjuder sömn- och träningsanalyser samt flera andra hälsofunktioner. Därtill får användaren smartklockor med kraftfull prestanda och större skärmar som ska inspirera till en hälsosammare livsstil.

  Galaxy Tab S9-serien finns i tre modeller: Galaxy Tab S9 Ultra, S9 Plus och S9. Serien erbjuder en unik upplevelse tack vare dess Dynamic AMOLED 2X-skärmar, en IP68-klassificering och en inbyggd S-Pen. Av de kunder som förbeställt Galaxy Tab S9-serien har 60 procent förbeställt en Tab S9 Ultra.

  Galaxy Z Flip5 finns i flera färger inspirerade av naturen: Mint, Graphite, Cream och Lavender — samt en rad tillbehör inklusive Clear Gadget Case och Flip Suit Case[1]. Galaxy Z Fold5 kommer i färgerna Icy Blue, Phantom Black och Cream — med nya tillbehör inklusive ett Slim S Pen Case[2]. För de som söker en mer skräddarsydd telefon erbjuds flera andra exklusiva färger på samsung.com.

  Galaxy Watch6 finns i två storlekar: 44 millimeter i Graphite och Silver, och 40 millimeter i Graphite och Gold. Galaxy Watch6 Classic finns i storlekarna 43 millimeter och 47 millimeter i Black och Silver.

  Galaxy Tab S9-serien finns i Beige samt Graphite[3] och finns i tre storlekar: 14,6 tum för Tab S9 Ultra, 12,4 tum för Tab S9 Plus och 11 tum för Tab S9[4].

  För mer information: news.samsung.com/galaxy, samsungmobilepress.com och samsung.com/galaxy.


  Topics

  Categories


  Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

  Contacts

  För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

  För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

  Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
  Elin Axelsson

  Elin Axelsson

  Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
  Louise Gustafsson

  Louise Gustafsson

  Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667