Gå direkt till innehåll
Säljstart för Samsung Galaxy Buds+ – Längre batteritid och ännu bättre ljud- och samtalskvalitet

Pressmeddelande -

Säljstart för Samsung Galaxy Buds+ – Längre batteritid och ännu bättre ljud- och samtalskvalitet

Uppföljaren i Samsungs familj av true-wireless hörlurar, Samsung Galaxy Buds+, har idag säljstart. Kombinationen av högre ljud- och samtalskvalitet, längre batteritid och smidiga anpassningsmöjligheter i ett litet format gör Galaxy Buds+ till de perfekta hörlurarna för aktiva användare.

Stockholm, 13 mars 2020 – Idag är det säljstart för Samsungs nya true wireless-hörlurar Galaxy Buds+. Galaxy Buds+ kommer i samma smidiga format som sina föregångare men har utrustats med funktioner som ger klarare ljud vid samtal, högre ljudkvalitet överlag och batterier som räcker i hela 22 timmar.

– Med Galaxy Buds+ har vi fått in bättre ljud, bättre mikrofonupptagning vid samtal och mycket större batterier utan att behöva kompromissa med varken storlek eller design. Vår originalversion av Galaxy Buds som släpptes förra året blev väl mottagen och vi ser verkligen fram emot hur vår uppföljare tas emot, när den levererar ännu bättre på alla områden, säger Rikard Skogberg, produktchef Wearables på Samsung i Norden.

Uppgraderat ljud och anpassningsbar passform
Med ljud från AKG och dynamiska tvåvägshögtalare ger Galaxy Buds+ ett fylligt och nyanserat ljud för såväl musik som podcasts. Samtalsupplevelsen är uppgraderad genom tre mikrofoner som hämtar ljud både utifrån och via hörselkanalen vilket ger högre röst- och ljudkvalitet än någonsin tidigare – även i stimmiga och bullriga miljöer. Galaxy Buds+ kommer med uppgraderade batterier som ger 11 timmars speltid med ytterligare 11 timmars laddning i laddningsfodralet. Genom trådlös batteridelning kan användare även ladda sina Galaxy Buds+ direkt på sin Galaxy S20-telefon eller annan enhet som stöder trådlös batteridelning. Galaxy Buds+ har utbytbara byglar och proppar i silikon vilket gör det enkelt att anpassa dem så att de sitter skönt och säkert för varje enskild användare.

Enkel kontroll för en aktiv livsstil
Tack vare Galaxy Buds+ inbyggda accelerometer och IR-sensor känner de av när de sätts in i öronen och kopplas automatiskt ihop med din enhet. När båda hörlurarna är i öronen spelas musiken i stereo och när endast ena hörluren är i spelas det upp i mono. När båda hörlurarna tas ut pausas musiken. Galaxy Buds+ har intuitiva touchkontroller för att enkelt pausa, backa, byta till nästa låt eller styra volymen. Håller användaren kvar fingret mot en av dem släpper de in omgivningsljud. Det går även att ställa in andra funktioner för när man håller kvar fingret, som att exempelvis starta Spotify och börja spela musik direkt. Galaxy Buds+ fungerar med andra Bluetooth-enheter som kan användas som en ljudkälla, såsom telefon, dator, surfplatta och smartklocka, oavsett operativsystem.

Från och med idag, den 13 mars 2020, finns Samsung Galaxy Buds+ i butik i färgalternativen svart, vit och blå med ett rekommenderat pris på 1 790 SEK.

För mer information om Galaxy Buds+, vänligen besök: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material