Skip to content
Nyheter från Samsung Unpacked i Berlin

Press release -

Nyheter från Samsung Unpacked i Berlin

Redan innan IFA-mässan har börjat presenterade Samsung nu ikväll ett antal nyheter. Bland annat nya Galaxy Note 3 som erbjuder en rad innovativa funktioner som hjälper dig att dela med dig av ditt liv. Dessutom presenterades en helt ny produkt – Galaxy Gear – som tar ordet mobilitet till en ny nivå.

Galaxy Note 3 - smartare, snyggare och starkare

Galaxy Note 3 bygger vidare på designspråket från andra Galaxyprodukter, men med ett nytt utseende som för tankarna till en traditionell anteckningsbok.

Galaxy Note 3 är kraftfull och gör det möjligt att dela med dig av ditt liv och vad som händer, när det händer. Med ett enkelt tryck på S Pen-knappen kan du själv skapa dina alster på den stora skärmen.

Galaxy Note 3 har en 5.7 tums skärm och längre batteritid än föregångaren, men är ändå tunnare och lättare än tidigare. Dessutom har den en 13 megapixelkamera som gör att du på ett enkelt sätt kan spegla ditt liv även vid dåliga ljusförhållanden. Dessutom är den snabbare och kraftfullare än sina föregångare

S Pen för ett enklare, roligare och snabbare liv

Precis som tidigare fungerar Galaxy Note 3 med S Pen som gör det möjligt att skriva, klippa, kopiera och använda Galaxy Note 3 som ett anteckningsblock. Med funktionen Air Command får du direkt tillgång till fler nyckelfunktioner som till exempel Action Memo, som gör att du kan skriva anteckningar som direkt konverteras till text, eller ringa samtal, surfa på nätet, söka kontakter och mycket mer.

En sån här produkt vill du inte tappa bort, men skulle olyckan vara framme så kan du enkelt låsa och radera din Galaxy Note 3 med hjälp av tjänsten Find My Mobile.

Galaxy Note 3 är förberedd för KNOX, som gör att du kan använda och spara känslig information på ett säkert sätt genom att du kan dela upp allt ditt innehåll i privat och profesionellt. 

Samsung Galaxy Note 3 kommer att finnas i färgerna Jet Black, Classic White och Blush Pink och finns tillgänglig i butik från slutet av september. Priset på Galaxy Note 3 väntas ligga på cirka 6500 SEK.

Galaxy Gear – mobilitet på riktigt

Med Galaxy Gear blir du mer mobil än någonsin tidigare eftersom du hela tiden kan vara uppkopplad och ha koll på vad som händer utan att behöva hålla i en mobil eller platta. Galaxy Gear bär du runt handleden och du meddelas om inkommande samtal, meddelanden eller e-post. På skärmen kan du se vad det handlar om och vill du läsa hela meddelandet är det bara att ta upp din Galaxy smartphone så visas meddelandet direkt på skärmen.

Galaxy Gear har även inbyggda högtalare så att du kan ringa eller ta emot samtal genom att prata direkt i tillbehöret. Med hjälp av röststyrningen S Voice kan du skriva meddelanden, anteckningar eller till exempel ställa alarm utan att röra skärmen.

Självklart har Galaxy Gear också en kamera (1,9 megapixel) så att du kan föreviga dina upplevelser och dela med dig i dina sociala nätverk. Du kan även spela in röstmeddelanden som enkelt konverteras till text i din Galaxy smartphone.

Galaxy Gear har Auto Lock, en funktion som automatiskt säkrar skärmen på smartphonen som är kopplad till Galaxy Gear om den är mer än 1,5 meter ifrån den. När smartphonen är närmare igen låses skärmen upp på nytt. När du inte använder Galaxy Gear för kommunikation fungerar skärmen som en klocka så Galaxy Gear är lika mycket en modeaccessoar.

Galaxy Gear kommer att börja säljas i slutet av september och väntas kosta cirka 2600 SEK i butik. Den kommer att finnas i färgerna Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold och Lime Green.

För bilder och mer information, besök http://www.samsungmobilepress.com och http://www.samsungifa2013.com

Subjects

Categories


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Press contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Fredrik Ekström

Fredrik Ekström

Press contact PR Mobile Experience +46761198948
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667