Gå direkt till innehåll
Ny företagsskärm: Inga kompromisser med Samsung SC650

Pressmeddelande -

Ny företagsskärm: Inga kompromisser med Samsung SC650

LED-teknik, hög bildkvalitet, tunn, vid betraktningsvinkel och miljöcertifierad. Dessa attribut och många fler därtill ryms i den 23 tum stora SC650, nästa generations företagsmonitor från Samsung.

Samsungs mål är att kunna öka ditt företags produktivitet med en enda lösning som uppfyller både prestanda- och budgetkrav. SC650 är en sådan lösning. Den har dessutom utformats särskilt för att förbättra användarupplevelsen.

Åtta grader gör stor skillnad

Åtta grader kanske inte låter som mycket. Men en betraktningsvinkel på 178 grader gör mycket stor skillnad jämfört med de konventionella 170 graderna. Det resulterar i en bättre användarupplevelse med reducerade förvrängningar. Eftersom SC650 är baserad på AD-PLS-teknik är bildkvalitet, färgåtergivning och kontrast hög även om du inte tittar på skärmen rakt framifrån.

Rotera, vinkla och luta

Med SC650 sitter användaren alltid bekvämt. Den förbättrade utformningen av SC650s fot gör så att den kan justeras nästan ända ned till skrivbordsytan och själva skärmen kan roteras, vinklas eller lutas så att användaren alltid sitter behagligt och ergonomiskt.

Tunn ram

LED-tekniken i SC650 ger inte bara hög bildkvalitet. Tekniken gör även att skärmen drar mindre ström och möjliggör en tunnare design än i en konventionell ccfl-skärm. Sätts flera monitorer bredvid varandra uppnås ett enhetligt utseende då ramen endast är 11,1 mm.

Företag som inte kräver skärmar med samma höga prestanda men ändå inte vill kompromissa väljer SC450-serien. Båda serierna har miljöstandard TCO, EPEAT Gold och Energy Star.

SC650 är en 23” 16:9 wide led-skärm med ad-pls paneler med en upplösning på 1920x1080. Den finns i två varianter: LS23C65KKS/EN med analog- och HDMI-ingångar samt högtalare. LS23C65UDS/EN med analog-, DVI- och DisplayPort- ingångar samt inbyggd usb-hub med två portar. Priser från 1 500 SEK ex. moms.

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co Ltd, skapar fler möjligheter för fler människor i fler länder än något annat teknikföretag. Samsung har blivit världsledande inom hemelektronik genom att hela tiden tillföra innovation och nyskapande till sin produktportfölj med smart-tv, smartphones, datorer, skrivare, kameror, minneskort, hushållsprodukter och vitvaror. Besök www.samsung.com för mer information.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material