Skip to content

Press release -

Ny era för smartklockor när Samsung och Google utvecklar samarbetet

Under de senaste åren har intresset för smartklockor vuxit tillsammans med intresset för hälsa och välmående. Samsung som en av de ledande innovatörerna inom mobila upplevelser fortsätter utforska nya sätt att möta användarnas föränderliga behov. I ett utökat samarbete med Google går nu Samsung och Google ihop och enar sina plattformar Tizen och Wear OS. Med en enad plattform ser de båda parterna ännu större möjlighet att skapa de bästa uppkopplade upplevelserna. Samtidigt ger den enade plattformen mer utrymme för tredjepartsutvecklare som får ta del av Samsungs nätverk av uppkopplade enheter och det växande antalet Samsung Galaxy Smartwatch-användare. Och Samsung Galaxy Smartwatch-fansen får i sin tur ett större och bättre utbud av appar.

För befintliga Samsung Galaxy Smartwatch-användare kommer Samsung fortsätta att utveckla och erbjuda mjukvaruuppdateringar i tre år från produktlanseringen.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667