Följ Samsung Electronics Nordic AB

Nu kommer den tåliga Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition till Sverige

Pressmeddelande   •   Jul 02, 2019 08:00 CEST

Denna vecka lanseras Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition i Sverige. En uppgradering inom den tåliga XCover-serien. Med Enterprise Edition ingår omfattande och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar samt smidiga och säkra konfigureringslösningar för företag. Genom smart prestanda och flertal extrafunktioner anpassade för företag blir tåliga XCover 4S det perfekta verktyget i tuffa arbetsförhållanden.

Stockholm, 2 juli 2019 – Galaxy XCover-serien är Samsungs tåliga telefoner för användning i tuffa förhållanden. XCover 4S är en robust mobil med stor HD-skärm, funktionell tunn design som är bekväm att hålla i och med ett bra grepp och fysiska knappar för användning även med handskar. Den är IP68-klassad, vilket innebär att den klarar att vara under vatten på 1,5 m djup i 30 minuter. Dessutom är den certifierad enligt US Military Standard MIL-STD 810G som beskriver stöttålighet och tålighet i olika temperaturer, väder och vind. XCover 4S är en uppgradering från tidigare modellen XCover 4 och innebär en snabbare processor, en vassare kamera och större minneskapacitet.

Galaxy XCover 4S kommer i Enterprise Edition, vilket innebär att den är särskilt anpassad efter företag och deras behov av hög säkerhet och enhetshantering. Bland annat genom fyra års kontinuerliga säkerhetsuppdateringar[1], Knox Configure samt E-FOTA on MDM[2].

– Kombinationen av prestanda, tålighet och smarta företagsfunktioner gör XCover 4S svårslagen när det kommer till mångsidiga och anpassningsbara arbetstelefoner i tuffare förhållanden. Den har även ett utbytbart batteri för långa arbetspass, vilket innebär att man enkelt kan sätta in ett nyladdat batteri för fortsatt användning, säger Christian Kyllerman, Nordisk Produktchef för Mobile B2B på Samsung.

Hög säkerhet och enkel användning
Samsungs säkerhetsplattform Knox borgar för hög säkerhet och i kombination med fyra års kontinuerliga och omfattande säkerhetsuppdateringar samt de senaste programuppdateringarna för Samsung Knox så hålls företagets data säker. Samsung Knox gavs flest ”Strong Ratings” när Gartner jämförde mobila säkerhetsplattformar i maj 2019[3]. XCover 4S är även utrustad med NFC som ger användare möjligheten att använda Samsung Pay för att betala säkert direkt med mobilen.

Galaxy XCover 4S Enterprise Edition och kommer i färgen svart med ett rekommenderat pris på 2 790 SEK.

Produktspecifikationer Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition

Galaxy XCover 4S
Display 5.0” HD TFT * Skärmen är mätt diagonalt som fullständig rektangel utan hänsyn till rundade hörn.
Kamera Huvud/Bakre: 16MP, F1.7 Front: 5MP F2.2
Storlek 145.9 x 73.1 x 9.7 mm
Processor 1.6GHz Octa-Core
Minne 3 GB RAM 32 GB internt lagringsutrymme
Micro SD Upp till 512GB * Micro SD-kort säljs separat
Batteri 2,800mAh utbytbart * Typiskt värde testat i en tredjeparts labbmiljö. Uppskattad (minimum) kapacitet är mindre. För mer information vänligen besök www.samsung.com.
OS Android 9.0 (Pie)

*Alla funktioner, tjänster, specifikationer och annan produktinformation i detta dokument inklusive, men inte begränsat till, produktfördelar, design, priser, komponenter, prestanda, tillgänglighet och möjligheter med produkterna kan komma att ändras utan notis.

[1] Fyra år från global lansering.

[2] De inkluderade licenserna av Knox Configure och E-FOTA on MDM är begränsade per enhets livstid.

[3] Gartner: Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms, 6 maj 2019: https://www.gartner.com/en/documents/3913286/mobile-oss-and-device-security-a-comparison-of-platforms

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument