Skip to content
Nu finns Samsungs utökade Bespoke-kollektion tillgänglig i Norden

Press release -

Nu finns Samsungs utökade Bespoke-kollektion tillgänglig i Norden

Den nya Bespoke-serien är fylld med intuitiva funktioner och intelligenta designprodukter för kök och tvätt, och finns nu tillgängliga för konsumenter i Norden.

Samsung Electronics lanserar nu den nya Bespoke-kollektionen i Norden. Kollektionen speglar Samsungs fortsatta engagemang för att bli den ledande leverantören av intelligenta och uppkopplade vitvaror.

- Med denna Bespoke-kollektion vill vi erbjuda produkter som förbättrar och underlättar konsumenters vardag. Produkterna kommer med nya energimedvetna och smarta designfunktioner som vi ser passar väl in i våra nordiska hem, där många bryr sig om såväl funktion som design och stil, säger Rikard Fornbäck, produktchef på Samsung i Norden.

Tvättserie med lösningar för att minska energianvändning
Den nya Bespoke AI™-tvättserien, utvecklad tillsammans med Patagonia, är utrustad med lösningar för att minska energiförbrukning och frigörandet av mikroplaster från kläder. Med hjälp av filterteknik minskar Bespoke AI™ Washer mikroplast som följer med i avloppet från kläder som tvättas i maskinen med upp till 54 %[1]. Maskinen är utrustad med AI Energy Mode of SmartThings Energy vilket hjälper användarna att spara upp till 70 %[2] av energianvändningen.

Dessutom kommer Bespoke AI™ Washer med AI-sensorer som mäter klädernas vikt och smutsnivå för att anpassa mängden vatten, tvättmedel och energi som behövs.

Ny ugn-serie med smarta funktioner
Nu lanserar Samsung nya ugns-serien: NV7000B och NQ7000B. Båda serierna kommer med olika ångfunktioner som främjar hälsosam kost. Ugnarna finns i de fyra Bespoke-färgerna: Satin Beige, Clean Navy, Clean Black och Black Stainless. De inkluderar innovativa sätt att ång- och luftsteka mat, inklusive:

Ångtillagad mat:
Full Steam – tillaga grönsaker eller färsk fisk med het ånga som bibehåller mer av näringsämnena och den naturliga smaken
Add Steam – fyller ugnen med ånga och hjälper tillagningen så att råvarorna får en saftig insida och krispig utsida
Natural Steam – få ett saftigt och krispigt bakresultat utan speciallådor eller annan utrustning

Air Frying:
Med Air Fry-läget tillagas råvaror med lite olja och utan fritös, vilket minskar överflödigt fett samtidigt som det håller saker saftigt inuti och krispigt utanpå. Lägg enkelt maten på brickan med bara en touch av olja och välj Air Fry-läget.

Air Sous Vide:
Ger ännu mörare och godare matlagning genom att noggrant känna av temperaturen och hålla den jämn under en lång period. Det betyder att allt är noggrant tillagat, var det än placeras i ugnen

Båda ugnsserierna är utrustade med SmartThings Cooking. SmartThings Cooking, som du får tillgång till via SmartThings-appen, ger en kulinarisk matinköpsupplevelse med hjälp av personliga recept, inköpslistor och ungsinställningar. Dina smarta apparater synkroniseras och nås enkelt från SmartThings-appen i din telefon eller ditt anslutna kylskåp (som Family Hub) och gör din mathantering enklare.

För mer information, besök samsung.com.


Rekommenderade priser:

  • Tvättmaskiner: 8 999 SEK - 14 499 SEK
  • Torktumlare: 9 999 SEK - 15 999 SEK
  • Ugnar: 6 999 SEK - 23 999 SEK
  • Kompaktugnar: 8 499 SEK - 12 999 SEK


Om Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.


[1] Testad med 2 kg belastning av huvtröjor av 100 % polyester, och jämför syntetisk cykel på Samsungs konventionella modell WW4000T och cykeln med mindre mikrofiber på WW7000B. Resultaten kan vara olika beroende på kläder och miljö. Testad av Ocean Wise Plastics Lab.

[2] Testad i enlighet med IEC 60456-2010 / 4 kg tvättlast / kall Super Eco Wash (WF80F5E5U4W) kontra bomull 40°C utan Ecobubble (WF0702WKU). Individuella resultat kan variera.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content