Skip to content
Nu finns mångsidiga surfplattan Samsung Galaxy Tab S6 Lite i butik

Press release -

Nu finns mångsidiga surfplattan Samsung Galaxy Tab S6 Lite i butik

Idag har nya Samsung Galaxy Tab S6 Lite säljstart. Med en lätt och smidig design, 10.4 tum stor högupplöst skärm, toppljud från AKG, en ny version av S Pen och partnersamarbeten med Spotify, Netflix och Youtube är den nya surfplattan perfekt för såväl arbete som underhållning för hela familjen.

Stockholm, 30 april 2020 – Idag är det säljstart för den nya surfplattan Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Den nya surfplattan kommer med en lätt och smidig design och en 10.4 tum stor högupplöst skärm i 16:10-format vilket ger en bred skärm som passar perfekt till underhållning, jobb eller studier – en multimediaenhet för hela familjen.

Med nya Galaxy Tab S6 Lite får hela familjen tillgång till mängder av smarta och underhållande funktioner som gör det enklare att bl.a. lyssna på musik, kolla på videos, shoppa och hålla kontakten med vänner och familj. Tack vare partnerskap med Youtube får nya användare av Tab S6 Lite testa Youtube Premium utan kostnad i fyra månader. Surfplattan har även integrerad sökfunktion för Netflix och Spotify vilket gör att du kan söka efter din favoritfilm eller artist utan att behöva gå in i apparna. Med dubbla högtalare och ljudteknik från AKG med Dolby Atmos 3D blir dessutom ljudupplevelsen ännu bättre.

Med Galaxy Tab S6 Lite följer en uppdaterad version av S Pen. Med nya S Pen, som har en förbättrad fördröjningstid och endast väger 7 gram, kan du surfa smidigare, teckna eller ta anteckningar som kan exporteras till text i exempelvis ett Word-dokument. När pennan inte används fästs den enkelt via magnet på surfplattans sida.

En surfplatta, flera användare
I hushåll där fler än en vill använda surfplattan finns möjligheten att ha upp till nio olika användarkonton så att alla kan anpassa sin egen profil. Funktionen Samsung Kids är även inkludera. Med Samsung Kids kan familjen sätta dagliga skärmtidsscheman för att begränsa hur mycket tid som läggs framför skärmen, begränsa åtkomsten till vissa appar och introducera barnen till den digitala världen på ett säkert sätt. Det finns även en rad spännande, kreativa och färgglada inlärningsappar och spel för de yngsta.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite finns i butik från och med idag, 30 april, och kommer i färgerna Oxford Gray och Angora Blue med ett rekommenderat pris på 4 490 SEK för WiFi-version och 5 190 SEK för 4G-version. Hos utvalda återförsäljare ingår ett Book Cover-fodral till ett värde av 699 SEK vid köp.

För mer information om Samsung Galaxy Tab S6 Lite, vänligen besök: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/se/tablets/

Related links

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances