Gå direkt till innehåll
Nu finns kraftfulla Samsung Galaxy Note9 i butik

Pressmeddelande -

Nu finns kraftfulla Samsung Galaxy Note9 i butik

I morgon är det säljstart för nya Galaxy Note9 – Samsungs mest kraftfulla smartphone någonsin.

Stockholm, 23 augusti 2018 – I morgon den 24 augusti kommer Samsungs mest kraftfulla smartphone någonsin, Galaxy Note9 till butiker i Sverige. Med bättre prestanda, en ny och uppgraderad S Pen med Bluetooth-anslutning samt Samsungs smartaste kamera hittills får Note9-användare det bästa oavsett om det handlar om arbete eller underhållning.

– Det är jätteroligt att se hur väl Galaxy Note9 har tagits emot sedan lanseringen och därför känns det väldigt bra att den redan nu kommer ut i butik här i Sverige. Vi vet att våra trogna Note-användare har längtat efter den här produkten, men jag är övertygad om att många fler kommer att tilltalas av vår mest kraftfulla smartphone någonsin, säger Fredrik Pantzar, Group Product Manager IM på Samsung Norden. 

Samsung Galaxy Note9 har en 6.4” stor Super AMOLED-skärm, det största batteriet någonsin i en Samsung-telefon samt ett RAM minne på 8GB (512GB-versionen). Detta kombineras med lagringsmöjligheter upp till 1TB tillsammans med microSD-kort, allt för att användarens upplevelse ska handla om möjligheter, och inte begränsningar.

S Pen – mer än bara en penna
Samsungs användarundersökningar visar att fler än hälften (60 procent) av Note-användare nyttjar S Pen flera gånger om dagen, och ungefär 70 procent anser att enkelheten och de praktiska funktionerna är de bästa fördelarna. Galaxy Note9 kommer med en uppgraderad S Pen som nu är ansluten till enheten via Bluetooth. Det innebär helt nya funktioner och användningsområden som aldrig tidigare varit möjliga. Bluetooth-anslutningen gör det bland annat möjligt att använda knappen på S Pen för att:

  • Klicka sig fram och tillbaka i presentationer.
  • Ta bilder med S Pen som foto-avtryckare. Perfekt för tillfällen när man själv vill vara med i bilden.
  • Aktivera olika funktioner i din Note9 genom att hålla nere pennknappen. Lär din S Pen olika kommandon och anpassa den efter just dina behov.


Smart kamera och funktioner som underlättar arbetet
Kameran i Note9 är den smartaste någonsin från Samsung. Funktioner som Scene Optimizer, som läser av vilken typ av motiv du vill fotografera och optimerar bilden utifrån det och Flaw Detection, som meddelar användaren om bilden är suddig, eller linsen smutsig. Dessutom erbjuder den avancerad teknologi för brusreducering och Dual Aperture-lins[1], som anpassar sig till ljuset likt det mänskliga ögat – allt för att bilder och filmer ska bli så bra som möjligt.

Men Galaxy Note9 handlar inte bara om underhållning. Den är också en utmärkt hjälpreda i arbetet med stöd för DeX via en HDMI-adapter[2] vilket innebär att användaren får en PC-liknande upplevelse. Man kan också enkelt koppla telefonen till en större skärm, tangentbord eller mus för att kunna arbeta ännu mer effektivt. Eller styra dina presentationer med telefonens S Pen. Självklart erbjuder den också populära funktioner som snabb trådlös laddning, vatten- och dammtålighet (IP68) och tjänster som Samsung Pay, Samsung Health och säkerhetslösningen Knox.

Samsung Galaxy Note9 har säljstart på fredag den 24 augusti i färgerna Midnight Black samt Ocean Blue med en gul S Pen. Rekommenderat pris för Galaxy Note9 är 13 490 SEK för version med 512GB och 10 890 SEK för version i 128GB.

För mer information om Galaxy Note9 och produktspecifikation, besök https://www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-note9/http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.


[1]
Dual Aperture stödjer F1.5-läget och F2.4-läge. Dual Aperture är installerat på den bakre vidvinkelkameran.

[2] Samsungs HDMI-adaptrar inkluderar HDMI Adapter (EE-HG950), Multi Port Adapter (EE-P5000) och DeX Cable (EE-I1300).

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material