Skip to content
Möt S21 FE 5G: En flaggskeppstelefon designad för alla

Press release -

Möt S21 FE 5G: En flaggskeppstelefon designad för alla

Den senaste medlemmen i Galaxy S21-familjen levererar kända S21-funktioner – som kraftfull prestanda och en mobilkamerauppsättning av högsta klass - i en raffinerad, ikonisk design.

Samsung presenterar idag Samsung Galaxy S21 FE 5G. Galaxy S21 FE 5G är en smarttelefon som levererar utvalda kundfavoritfunktioner från Samsung Galaxy S21-serien i ett väl avrundat paket. Den är utrustad med några av de mest uppmärksammade nyheterna från Samsung Galaxy S21 — iögonfallande design, kraftfull prestanda, en proffskamera och sömlös ekosystemanslutning.

- På Samsung är vi fokuserade på att kunna leverera de senaste mobila innovationerna till ännu fler människor. Vi fick otrolig respons på Galaxy S20 FE och Galaxy S21-serien. Så vi tillämpade samma tillvägagångssätt med S21 FE 5G och utrustade den med de premiumfunktioner som betyder mest för våra lojala Samsung Galaxy-fans, berättar Oskar Smedstad, nordisk produktchef på Samsung Electronics Nordic.

  Fler sätt för användare att uttrycka sig
  Samsung Galaxy S21 FE 5G arbetar vidare med formspråket från Galaxy S21-serien. Allt börjar med den ikoniska Contour-Cut-ramen som sömlöst integreras med Galaxy S21 FE 5G:s kamerahus för en elegant och enhetlig look. Samsung Galaxy S21 FE 5G erbjuds i fyra nya spännande färgalternativ – Graphite, White, Olive, Lavender – som alla har en elegant matt finish med en 7,9 mm tunn profil så att den lätt kan glida in i fickan.

  Kraft när det behövs som mest
  Samsung-användares feedback visar att prestanda och skärmen är två viktiga delar i en ultimat mobilupplevelse. Det är därför Galaxy S21 FE 5G är utrustad med en Snapdragon 888 processor. Dedikerade gamers och streamers kommer att imponeras av S21 FE 5G:s ultra-skarpa högkvalitativa grafik och bildkvalitet. Tack vare Galax S21 FE 5G:s 120Hz uppdateringsfrekvens tillsammans med den höga upplösningen på en Dynamisk AMOLED 2X-skärm kommer spelen flyta på friktionsfritt.

  Lång batteritid värderas också högt hos användarna, så Galaxy S21 FE 5G är utrustad med ett batteri som håller hela dagen[1], byggt för att hålla från jobbet till hemmet och överallt däremellan. Samsung Galaxy S21 FE 5G:s kraftfulla batteri har stöd för 25W supersnabb laddning så att du kan ladda ditt batteri med mer än 50 % på bara 30 minuter.[2],[3]

  Fotofavoriter för Samsung Galaxy-entusiaster
  Galaxy S21 har gjort sig känd för sin fantastiska kamera, och S21 FE 5G blir inget undantag. Den är utrustad med samma professionella uppsättning som används för att ta verklighetstrogna och levande bilder. Både fotografiamatörer och proffs kan utan större ansträngning redigera, lägga upp och dela imponerande innehåll. Den är även utrustad med en förbättrad nattlägesinställning. Nu kan användare förbättra bilder i svagt ljus och ta tydliga bilder under mörka förhållanden. När du vill få med alla i bilden, ger S21 FE 5G Samsungs bästa selfie-upplevelse hittills. Använd S21 FE 5Gs avancerade 32 MP främre kamera för att ta en högkvalitativ bild av dig och dina vänner.

  En skräddarsydd och trygg mobilupplevelse
  Tack vare Samsungs intuitiva One UI 4 kan du designa den perfekta mobilupplevelse för dig. Fullpackad med djupgående anpassningsalternativ och kraftfulla integritetskontroller som ger dig bättre kontroll av din data. Med utökade funktioner kan bland annat dina hemskärmar, ikoner, aviseringar, bakgrundsbilder [4] anpassas. Widgets, exempelvis, har designats om och uppgraderats för att erbjuda fler anpassningsalternativ än tidigare. Samsung menar att en äkta skräddarsydd upplevelse är mycket mer än bara utseende och känsla. För att säkerställa sinnesfrid är S21 FE 5G byggd med en ny integritetspanel som samlar säkerhets- och integritetskontroller på ett och samma ställe, vilket gör upplevelsen av One UI 4 på Galaxy S21 FE 5G lika sömlös som säker.

  Pris och tillgänglighet
  Samsung Galaxy S21 FE 5G kommer finnas tillgänglig via Samsung.com och utvalda nordiska återförsäljare under vecka 2 (10-15 januari) 2022 till ett rekommenderat cirkapris från 8190 SEK.

  För mer information besök https://www.samsung.com/galaxy-s21-fe-5g/

  För pressbilder: http://samsungmobilepress.com.

  Galaxy S21 FE 5G

  Skärm

  6,4-tums FHD+ Dynamic AMOLED 2X-skärm[5]

  120Hz uppdateringsfrekvens[6]

  240Hz Touch Sampling Rate i spelläge[7]

  Eye Comfort Shield med AI-baserad blåljuskontroll

  Säkerhet

  Optiskt fingeravtryckläsare

  Mått & vikt

  74.5 x 155.7 x 7.9mm, 177g

  Kamera

  12MP Ultra-Wide Kamera

  • F2.2, FOV 123˚

  12MP Wide Kamera

  • Dual Pixel AF, OIS, F1.8

  8MP Telekamera

  30x Space Zoom, F2.4

  • 32MP Selfiekamera
  • F2.2, FOV 81˚

  Processor

  Qualcomm Snapdragon 888

  Minne[8]

  8GB RAM med 256GB intern lagring

  6GB RAM med 128GB intern lagring

  Batteri[9]

  4,500mAh

  Färger

  Graphite, White, Olive, Lavender

  Laddning[10]

  25W kabel

  15W trådlös

  Trådlös PowerShare

  OS

  Android 12

  Nätverk

  2G GSM,3G WCDMA,4G LTE FDD,4G LTE TDD,4G 4x4 MIMO band,5G Sub6 FDD,5G Sub6 TDD, 5G 4x4 MIMO band

  Betalning

  Samsung Pay med NFC[11]

  Sensorer

  Accelerometer, Barometer, Fingeravtryckssensor, Gyrosensor, Geomagnetisk sensor, Hallsensor, Ljussensor, Närhetssensor

  Vattentålighet

  IP68[12]


  [1] Batteritiden påverkas av fler faktorer som exempelvis signalstyrka, spel, video och ljusstyrka

  [2] Laddning med 25W Supersnabbladdare från 0 till 50%. Laddare säljs separat.

  [3] Typiskt värde testat under laboratorietillstånd från tredje part. Typiskt värde är det uppskattade medelvärdet med tanke på avvikelsen i batterikapacitet bland batteriproverna som testats enligt IEC 61960-standarden. Den nominella (minsta) kapaciteten är 4 500 mAh för Galaxy S21 FE. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

  [4] Vissa bakgrundsbilder kostar extra.

  [5] Mätt diagonalt är Galaxy S21 FE 5G:s skärmstorlek 6,4" i hela rektangeln; det faktiska synliga området är mindre på grund av de rundade hörnen och kamerahålet.

  [6] Tillgänglig i 120Hz-skärm och i spelläge.

  [7] Tillgänglig i 120Hz skärminställning och i spelläge.

  [8] Tillgängligheten för lagring kan variera beroende på land, modell eller operatör. Det faktiska lagringsutrymmet kan variera beroende på förinstallerad programvara och efter land, modell, filstorlek och format.

  [9] Typiskt värde testat under laboratorietillstånd från tredje part. Typiskt värde är det uppskattade medelvärdet med tanke på avvikelsen i batterikapacitet bland batteriproverna som testats enligt IEC 61960-standarden. Den nominella (minsta) kapaciteten är 4 500 mAh för Galaxy S21 FE. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

  [10] Laddare säljs separat.

  [11] Finns på utvalda marknader. Betallösningar och tillgängliga funktioner kan variera beroende på marknad, operatör och tjänsteleverantörer.

  [12] I enlighet med IPX8-klassificeringen, vattentålig i upp till 1,5 meters djupt sötvatten i upp till 30 minuter. Skölj av rester/torka efter den blivit blöt.

  Topics

  Categories


  Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

  Contacts

  För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

  För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

  Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
  Elin Axelsson

  Elin Axelsson

  Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
  Louise Gustafsson

  Louise Gustafsson

  Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances

  Related content