Gå direkt till innehåll
Mjukvaruuppdatering tar kraftfulla funktioner i  Galaxy Note10 till Galaxy S10

Pressmeddelande -

Mjukvaruuppdatering tar kraftfulla funktioner i Galaxy Note10 till Galaxy S10

Samsungs tar nya innovationer som presenterades i Galaxy Note10 till Galaxy S10-serien med en uppdatering som börjar rullas ut i Norden med start 4 oktober. Uppdateringen innebär att Galaxy S10-användare kommer få ta del av nya och förbättrade funktioner för kameran, verktyg för professionell videoredigering, smartare anslutning med Samsung DeX för en PC-upplevelse och en smidigare användarupplevelse för biometrisk säkerhet och meddelanden.

Stockholm, 4 oktober 2019 – Samsungs Galaxy Note10 och Note10+ är utrustade med kraftfulla verktyg som gynnar såväl kreativitet som produktivitet. Från och med 4 oktober börjar Samsung leverera de nya innovationerna så som AR Doodle, inbyggd videoredigeringsverktyg och Link to Windows-integration, även till Galaxy S10e, S10 och S10+ på den nordiska marknaden.

– På Samsung undersöker vi hela tiden nya sätt att ge våra nuvarande, såväl som kommande, Galaxy-användare den bästa möjliga smartphone-upplevelsen. Den här uppdateringen är ett bra exempel på hur vi arbetar med att erbjuda nya tekniska innovationer till tidigare enheter och även till de kunder som redan använder en Galaxy S10, säger Andreas Bergqvist, produktchef telekom på Samsung i Norden.

Kamerainnovationer från Galaxy Note10 till S10
Så snart användare har laddat ned uppdateringen kommer de att upptäcka att deras kamera blivit ännu kraftfullare. Uppdateringen innefattar bland annat Night Mode för frontkameran, som gör det möjligt att ta bättre och mer livfulla bilder även i mörkare miljöer. Den introducerar även den förbättrade Super Steady videostabilisatorn och även Galaxy Note10-funktioner som AR Doodle och Live Focus videoinspelning. AR Doodle ger användare möjligheten att berika sina videos genom att rita och skriva roliga meddelanden i Augmented Reality (AR). Live Focus för video innebär att användare nu även kan filma med skärpedjup för att skapa bokeh-effekt även i rörligt material, både med den främre och bakre kameran.

Med möjligheten att skapa helt nya typer av videos ger uppdateringen även tillgång till det nya videoredigeringsverktyget, tillgängligt via Galleri-appen. Detta gör det möjligt att skapa delningsbara videos av sitt inspelade material, direkt i sin S10. Bland annat är det lätt att klippa i videoklipp, klistra in olika videoklipp, ställa in uppspelningshastighet, och mycket mer. Det finns även funktioner för att lägga till undertexter och bakgrundsmusik.Smartare anslutning för PC-upplevelse med Samsung DeX och förbättrad användarvänlighet
Uppdateringen till Galaxy S10-serien innehåller även stöd för Samsung DeX för PC. Så snart användare har laddat ned appen från SamsungDeX.com kan de enkelt starta Samsung DeX på deras PC eller Mac genom att koppla sin Galaxy S10 till datorn med en USB-sladd. Link to Windows-stöd har också lagts till vilket innebär att Galaxy S10-användare nu kan trådlöst ansluta sin telefon till sin Windows 10 PC och bläddra bland innehåll, skicka och ta emot meddelanden och synka senaste foton direkt från datorn.

Appar som användare av Galaxy S10 nyttjar dagligen, som Samsung Pass och Meddelanden, får även de uppdateringar. Inställningarna för Samsung Pass har gjorts mer användarvänligt, något som gör det lättare för Galaxy S10-användare att nyttja telefonens avancerade biometriska teknik för att logga in i appar och på hemsidor – både snabbare och säkrare. I Meddelanden-appen har nya ikoner för att lägga till foton och videos flyttats till den vänstra sidan av text-fönstret, för att ge smidigare tillgång till de filer som användaren behöver.

För mer information om Galaxy S10, vänligen besök: news.samsung.com/galaxy eller www.samsungmobilepress.com.

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material