Gå direkt till innehåll
Hela kontoret under armen med Samsung Galaxy NotePRO och TabPRO

Pressmeddelande -

Hela kontoret under armen med Samsung Galaxy NotePRO och TabPRO

Samsung sätter ny standard för tablets

Las Vegas den 6 januari 2014 - Med lanseringen av Samsung Galaxy TabPRO och Galaxy NotePRO ritar Samsung om kartan för tablets. De sätter helt enkelt en ny standard för mobilitet. Med en kristallklar och mycket högupplöst skärm (2560x1600) samt kraftfulla produktivitetsverktyg och smarta funktioner tillgodoser plattorna surfande och arbete både på det professionella och på det privata planet.

Upp till 12,2 tum

För småföretagare och kreativa konsumenter är en storm skärm A och O eftersom det är lättare att arbeta med precision på en större skärm. Så för att göra arbetsdagen och vardagen lite enklare introducerar Samsung Galaxy TabPRO och NotePRO med en 12,2 tum stor skärm. Galaxy TabPRO finns även i storlekarna 10,1 och 8,4 tum, så vare sig portabilitet eller produktivitet är det som behövs finns något i serien för alla kräsna tablet-användare.

Hur du arbetar bestämmer du själv - med fingrarna eller ett externt tangentbord. Om det krävs mycket hög precision arbetar du istället med interaktiva S Pen direkt på Galaxy NotePROs skärm. Klippa, klistra, anteckna, flytta eller kopiera; Galaxy NotePRO är en idealisk plattform både för att skapa eget innehåll och konsumera andras. Du får självklart tillgång till funktioner som Action Memo, Scrapbook, Screen Write och S Finder.

Produktivitet i fokus

Det tunga artilleriet finns alltid till hands med Galaxy TabPRO och NotePRO. Du kommer åt allt som finns på jobbdatorn eller hemmadatorn via Galaxy TabPRO och NotePRO. Lämna datorn påslagen så speglas den i din tablet. Då blir det enkelt och smidigt att redigera och spara filer på distans. På själva plattan finns Hancom Office, en serie program för ordbehandling, kalkyl och presentationer som låter mobila yrkesmän och -kvinnor arbeta effektivt på språng. Tangentbord, mus samt usb lan-hub finns som tillbehör, så alla användare av TabPRO och NotePRO kan arbeta på det sätt de är vana vid med en pc. Med ett externt minne är det begränsade internminne många tablets erbjuder inget problem. Ett sd-kort är allt som behövs för att hantera stora filer och tung data direkt i plattan.

Med individuella log-in kan flera personer använda en och samma tablet. Det ger både medarbetare och företag den extra flexibilitet som krävs i dagens "alltid på"-miljöer med högt tempo. Samsung e-meeting bjuder in till samarbete och användare kan dela innehåll under ett möte utan att behöva tillgång till en central server eller ett nätverk.


Fakta: Galaxy TabPRO 12,2 och Galaxy NotePRO har en WQXGA (2560 X 1600) super clear lcd-skärm. WiFi-versionen har en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore + 1.3 GHz Quadcore)-processor och 4g-versionen Snapdragon 800 2.3GHz Quad. Operativsystemet Android 4.4 KitKat. Dubbla kameror. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB3.0. NotePRO levereras med tillhörande S Pen. Batteri 9,500 mAh. Galaxy TabPRO 8,4 och TabPRO 10,1 har en WQXGA (2560 x 1600) super clear lcd-skärm. WiFi-versionen av TabPRO 10,1 har en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore + 1.3 GHz Quadcore)-processor, 4-gversionen en Snapdragon 800 2.3GHz Quad. TabPRO 8,4 har en Snapdragon 800 2.3 GHz QuadCore-processor. Båda storlekarna har operativsystemet Android 4.4 KitKat. Dubbla kameror. WiFi 802.11 a/b/g/n/ac CH Bonding, BT v4.0, microUSB 2.0. TabPRO 10,1 har ett batteri på 8,220mAh, TabPRO 8,4 på 4,800mAh. Landar i butik februari/mars med rekommenderade priser från 3 499 SEK.

PRESSKONTAKT Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 706 044 451 / r.andersson@samsung.com
Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com

OM SAMSUNG Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se


Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material