Skip to content
Insidan i fokus: Smart inredning i nytt kombiskåp

Press release -

Insidan i fokus: Smart inredning i nytt kombiskåp

Det är insidan som räknas – ett uttryck Samsungs nya kombinerade kyl- och frysskåp är ett bevis på.

Nu lanserar Samsung en ny serie kombiskåp som utnyttjar utrymmet på insidan till max. En av nyheterna är kyldelens utdragbara hylla som gör det enkelt att både lägga in och ta ut råvaror på ett ergonomiskt och praktiskt vis. En smart funktion som även minimerar döda ytor längre in i kylen. Samtliga lådor i både kyl- och frysdelen är dessutom utdragbara till max för att du enkelt ska kunna lägga in dina matvaror.

Med den så kallade Grab’n Go-lådan som kan lyftas ut ur kylskåpet tar man smidigt med sig exempelvis olika dressingar till grillbuffén på verandan. Insidan av dörren erbjuder ordentligt med förvaring för flaskor i olika storlekar vilket underlättar vid större middagar med många gäster. Dessutom finns ett inbyggt, rostfritt vinställ.

Smart teknik från Samsung

Modellserien har utrustats med automatisk avfrostning samt en digital inverterkompressor. Det ger ett tystare kylskåp som drar betydligt mindre energi samtidigt som temperaturen optimeras. Oavsett om dörren öppnas eller ett varmt serveringsfat ställs in justeras temperaturen på insidan. Varje hyllplan och låda har även egna luftventiler vilket ger en precis temperatur och snabb temperaturåterställning efter att dörren stängts. Toppmodellerna har utrustats med en särskild låda i kyldelen där man oberoende av resten av kylen kan ställa in en annan temperatur. Perfekt för upptining av kött, förvaring av grönsaker eller snabbkylning av drycker till festen.

Fakta RB29/31 och RT22: den nya serien kombinerade kyl- och frysskåp från Samsung omfattar totalt 18 modeller. De olika modellerna har energiklass A+++ till A+, vilket ger en årsförbrukning på mellan 172 och 280 kilowattimmar. Mått 178/185x59,5 centimeter (frysdel nederst). Mått 154,5x55,5 centimeter (frysdel överst). LED-belysning för låg energiförbrukning, klart ljus och mer utrymme. De nya modellerna lanseras i butik under februari och mars 2013 till ett rekommenderat butikspris mellan 4 500 – 12 500 kronor.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, kök och vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Vi är 227 000 medarbetare i 75 länder med en årlig försäljning på över 143 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667