Gå direkt till innehåll
Inbyggd wifi och utfällbar skärm: Rörelsestyrd Smart Camera från Samsung

Pressmeddelande -

Inbyggd wifi och utfällbar skärm: Rörelsestyrd Smart Camera från Samsung

Samsungs senaste Smart Camera har inte bara stöd för wifi och en 180 graders utfällbar skärm. Nu kan fotografen även ta ett par steg tillbaka och ta bilder på sig själv genom att vinka till kameran.

Samsungs nya Smart Camera MV900F är den första kompaktkameran som någonsin utrustats med rörelsestyrning – precis som Samsungs senaste tv-modeller. Vid självporträtt eller gruppbilder kan fotografen nu ta ett par steg tillbaka och med hjälp av handen styra zoom och avtryckare. Rör armen medurs i en cirkel för att zooma, och moturs för att zooma ut. Rör därefter handen upp och ner två gånger för att trycka av.

Dela bilder på nolltid
Med inbyggt stöd för wifi kan MV900F kopplas upp direkt mot andra enheter och sociala nätverk. Och med en ny dedikerad knapp har det aldrig varit enklare att via en kamera dela med sig av sina semesterminnen i så gott som realtid. Tack vare wifi-stödet går det även att spara bilder på ett säkert sätt i en molntjänst eller mobiltelefon, helt utan kablar.

Charmig skärm
Skärmar har länge varit Samsungs signum. MV900F har utrustats med något så ovanligt som en utfällbar Amoled-skärm som kan vridas 180 grader. Därmed kan fotografer ta landskapsbilder, vackra porträtt eller filmer i full hd oavsett vinkel. En annan fördel med den vridbara skärmen, som kan vinklas upp, är att den underlättar visning av bilder och filmer för flera personer, utan att någon skymmer skärmen.

Bilder utan brus
Jämfört med sin föregångare har MV900F en bättre sensor (bsi cmos) och en betydligt ljusstarkare optik. Tillsammans med Samsungs egen teknik mfns (multi frame noise system) skapas skarpa, brusfria bilder med hög detaljrikedom. MV900F har även ett särskilt läge för fotografering i svagt ljus eller skymning, där kameran tar tre bilder i rad som automatiskt sys samman till en skarp singelbild.

MV900F är en Smart Camera med rörelsestyrning, utfällbar skärm och inbyggd wifi. Bsi cmos-sensor med 16,3 megapixlar, objektiv f2.5/25 mm, 5x optisk zoom, iso 100~3200. Inbyggd bildstabilisator. Wvga Amoled-skärm på 3,3 tum, video i full hd (1080/30p). Yttermått 98,5 x 59,9 x 17,2 millimeter. Vikt 132 gram (utan batteri). MV900F lanseras i färgerna vit, svart, röd och rosa och finns i butik i september till det rekommenderade butikspriset 3 300 kronor.

Ämnen

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667