Skip to content
Helgjuten design-tv från Samsung

Press release -

Helgjuten design-tv från Samsung

Aluminium i vackra former. Nu lanserar Samsung en tv som tävlar om uppmärksamheten med andra designklassiker.

Med nya F8505 breddar Samsung sitt utbud av design-tv. Tevens ram och det naturligt böjda stativet är tillverkat i ett enda stycke aluminium. Men det är inte bara utsidan som gör att denna tv sticker ut. Insidan är så smart att tv:n känner av vad som visas. Oavsett om du tittar på en actionpackad film, ett vackert naturprogram eller en direktsändning justerar och anpassar tv:n bilden helt på egen hand.

Tv-trender 2013

Tidigare i år presenterade Samsung sin nya serie smart-tv på CES-mässan i Las Vegas. Ny design, större skärmar, bättre bildkvalitet och betydligt smartare med en helt ny plattform för Smart Hub. Så kan årets nya smart-tv från Samsung sammanfattas.

Samsungs nya design-tv F8505 led smart-tv har samma funktioner som årets övriga smart-tv och finns i butik från och med andra kvartalet av 2013, i storlekarna 46 tum och 55 tum.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, kök och vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Vi är 227 000 medarbetare i 75 länder med en årlig försäljning på över 143 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667