Skip to content
Grattis till de med Galaxy: Samsung bjussar på Angry Birds Space

Press release -

Grattis till de med Galaxy: Samsung bjussar på Angry Birds Space

Samsung och Rovio inleder samarbete och lanserar tillsammans det nya spelet Angry Birds Space. Samsung och Rovio firar partnerskapet genom att bjuda alla som har en Galaxy-mobil på spelet.

Har du en Samsung Galaxy-mobil och är såld på Angry Birds? Då får du en present av Samsung och speltillverkaren Rovio: vi bjuder på 30 nivåer – Danger Zone – i den nya versionen av spelet, Angry Birds Space.

De som har en Galaxy-mobil kommer från och med 22 mars att kunna ladda ner Angry Birds Space och spela gratis under tre månader. Spelet finns på Samsung Apps och Android Market och systemkravet är att mobilen minst har Android 2.1 installerad.

En av spelets karaktärer heter Lazer Bird. Det är spelets superhjälte som med sina superkrafter hjälper sina vänner mot rymdgrisarna. Lazer Bird är Rovios hyllning till Galaxy Note, mobilen med den 5,3 tum stora färgstarka bildskärmen och avfyringsverktyget S Pen. Då Lazer Bird är den ultimata hjälten blir Galaxy Note den ultimata mobilen för spelupplevelsen. Idag när Angry Birds Space visas för första gången inför publik gör man det såklart på en Galaxy Note. Demonstrationen sker på South by Southwest Conference & Festivals i Austin, USA.

Topics

Categories

Contacts