Skip to content
En ny era av Galaxy AI väntar

Press release -

En ny era av Galaxy AI väntar

Internet vid dina fingertoppar. En kamera i din ficka. Och nu – artificiell intelligens.

Samsung Galaxy har varit en drivande kraft i att främja tillgången till internet och har förvandlat kameran till ett kommunikationsverktyg som idag är svårt att föreställa sig att leva utan. Trots det växande intresset för AI har många av dess mest betydande fördelar ännu inte implementerats i mobiltekniken. Här står Galaxy redo att göra en avgörande förändring.

Galaxy AI är universell intelligens direkt i din telefon, designad för att berika din vardag – var som helst, när som helst. Den river kommunikativa barriärer, effektiviserar produktivitet och ger utrymme för kreativitet där endast fantasin sätter gränserna. Nu banar vi väg för helt nya möjligheter.

Galaxy AI erbjuder en heltäckande mobilupplevelse, som förändrar både din dagliga användning och interaktion med mobilen. Den drivs av Samsungs egenutvecklade AI direkt i enheten samt molnbaserad AI, vilket har gjorts möjligt genom våra samarbeten med ledande aktörer i branschen. Samtidigt kan du vara trygg med den säkerhet och integritet som är synonymt med Samsung Galaxy.

För att få en försmak av de många fördelar som Galaxy AI kommer att erbjuda, räcker det med att se till telefonens mest grundläggande funktion – att ringa samtal. Med AI Live Translate Call[1] kommer användare av den senaste Galaxy AI-telefonen snart att få tillgång till en personlig översättare. Denna funktion är helt integrerad i telefonens inbyggda samtalsapplikation, vilket eliminerar behovet av tredjepartsapplikationer. Ljud- och textöversättningar presenteras i realtid under samtalet, och gör det lika enkelt att föra en konversation på ett annat språk som att aktivera undertexter för en TV-serie. Och eftersom det är Galaxy AI som sköter allt direkt på enheten kan du vara trygg med att dina privata samtal förblir just privata.

Med start i början av nästa år kommer Galaxy AI att minska avståndet till en värld där barriärerna för social kontakt luckras upp, och där kommunikationen blir smidigare och mer givande än vi tidigare har upplevt den.

AI förändrar världen och ger livet nya nyanser

”Mobilteknik har en otrolig kraft som möjliggör att skapa kontakter, produktivitet, kreativitet och mycket mer för människor över hela världen. Men hittills har vi inte sett den gnista som tänder mobil AI på ett verkligt meningsfullt sätt", säger Wonjoon Choi, EVP och chef för FoU på Mobile Experience Business. ”Galaxy AI är vårt mest omfattande erbjudande om intelligens hittills och kommer att förändra vårt sätt att tänka på våra telefoner för alltid.”

En banbrytande upplevelse som gör det möjligt att skapa, fördjupa och förädla nya kontakter, och som bjuder in till helt nya möjligheter direkt från din telefon. Det är Galaxys löfte.

Detta är bara en försmak av framtiden. Förbered dig på en ny era av mobil AI med Galaxy vid din sida.

[1] Tillgängligheten för stöd på lokala språk och marknader kan variera.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667