Följ Samsung Electronics Nordic AB

En härdad mobilkamrat i vått och torrt

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2008 10:35 CEST

Samsung breddar nu sin produktportfölj med ännu en mobil för personer med aktiv livsstil. Med skydd för vatten och damm och ett hölje av uretan, samma material som används i skateboardhjul, är B2700 den ultimata mobilen när du klättar, seglar, vandrar eller campar. Eller har ett jobb som kräver en extra tålig mobil.

 

B2700 är skapad för dem som inte vill göra avkall på vare sig funktion eller hållbarhet. Den nya mobilen har ett skal av uretan som ger en hög grad av stöttålighet. Den är skyddad mot vattenstänk och är dammtät enligt den internationella certifieringen IP54. Fullt utrustad med nyttiga funktioner speciellt anpassade för dig som gärna vistas utomhus eller i tuffa miljöer.

Kompass och höjdmätare

B2700 är skapad för att maximera mobilens användning utomhus. Den har därför utrustats med såväl kompass som höjdmätare för att stödja navigeringen i fri terräng. Dessutom har den försetts med en inbyggd stegräknare som ger möjlighet att mäta avståndet till fots. Vid behov av en extra ljuskälla har mobilen en ficklampsfunktion som lyser upp även i de mörkaste miljöer.

För de som vill dokumentera sina strapatser och bedrifter har mobilen en tvåmegapixelkamera och en 1,9 tums skärm. För övrig underhållning finns musik och radio. Mobilen har också plats för extra minneskort om minnet skulle behövas byggas ut.

För de användare som reser mellan kontinenterna ger B2700 tillgång till samtliga gsm-nät i världen genom sitt fyrbandsstöd.

B2700 finns i butik från och med oktober. Pris: 2100 kronor.

B2700 är en IP54-certificerad 3g-mobil med en tvåmegapixelkamera, stereo fm-radio och bluetooth. Mäter 115 x 52 x 18 mm. Wap, höjdmätare, kompass, stegräknare och ficklampa. Stereohörlurar och laddare medföljer. Taltid på upp till 5 timmar och en vilotid på upp till 350 timmar. Priset i butik ligger runt 2100 kronor. I butik i oktober.

 

Bifogade filer

PDF-dokument