Följ Samsung Electronics Nordic AB

Chronos och Ultra: Samsung förnyar bärbara datorer i 7-serien

Pressmeddelande   •   Jan 04, 2013 08:00 CET

Innan hemelektronikmässan CES 2013 startar offentliggör Samsung två nya bärbara datorer i den populära 7-serien. Nya Chronos ger prestandan ett lyft och Ultra slår ett slag för multimedia.

Båda modellerna i Samsungs nya 7-serie är designade för att ge dig både rörlighet och möjligheten att snabbt och enkelt koppla upp dig för att vara i kontakt med vänner och kollegor.

Ultra – en ny upplevelse
Den första Ultra-modellen i 7-serien har precis vad som förväntas av en Samsung laptop: suverän mobilitet och hög prestanda i en elegant förpackning. Förutom ett aluminiumchassi och tunn och lätt design har Ultra utrustats för att vara den ultimata multimedia-laptopen. Skärmen klarar full hd och de två högtalarna är kraftfulla nog att låta dig njuta av din favoritmusik på hög volym. Du kan också styra datorn genom att svepa med fingrarna på pekskärmen*. Nytta eller nöje, det är upp till dig, Ultra passar lika bra till båda delarna.

Nya Chronos – en kraftfull kompanjon
7-seriens nya Chronos är tunnare och lättare än föregående modell, men den levererar desto mer. Den har en kraftfull Intel® Core™ i7-processor, så jobbar du med att skapa ljud, bild och annat innehåll är Chronos perfekt − den kompromissar inte på prestandan trots den mobilitet den erbjuder. Och det tar bara två sekunder att väcka en sovande Chronos, så du har snabbt ditt innehåll vid fingertopparna. Du kan sen jobba på i upp till elva timmar på en enda laddning. Använd mus, touch pad eller fingrarna direkt på skärmen* för att styra Chronos.

Samsung 7-serien nya Chronos är en bärbar pc med Windows 8. Den har en Intel® Core™ i7 3635QM-processor och 15,6” full hd-pekskärm (1920x1080) med en HDD på max 1TB. Systemminne upp till 16GB. Integrerad kamera HD 720p. Har tre usb-portar, hdmi, hp/mic, vga. Finns i butik 11 februari med ett rekommenderat pris från 14 500 SEK. Samsung 7-serien Ultra är en bärbar pc med Windows 8. Den har en Intel® Core™ i7/i5 ULV-processor och 13,3” full hd-pekskärm (1920x1080) med en SSD på max 256GB. Systemminne upp till 16GB. Integrerad kamera HD 720p. Har tre usb-portar, hdmi, mini-vga, hp/mic. Finns i butik 11 februari med ett rekommenderat pris på 11 000.
*Modellen finns med eller utan pekskärm.
Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, kök och vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Vi är 227 000 medarbetare i 75 länder med en årlig försäljning på över 143 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument