Följ Samsung Electronics Nordic AB

Betala med Samsung Pay i Stockholms Lokaltrafik – Så kommer du igång.

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2021 14:56 CET

Betala enkelbiljetter via mobiltelefonen genom Samsung Pay direkt i spärrarna på tunnelbanan, pendeltågen och bussar i Stockholms Lokaltrafik.

- Vi har samarbetat nära SL för att kunna erbjuda alla Samsung-användare denna möjlighet. Att bygga och stötta tekniska lösningar som förenklar människors vardag ligger i vårt DNA. Med Samsung Pay blir det smidigare, enklare och säkrare att betala. Att betala resan genom din digitala plånbok medför snabbare kundflöde och färre kontaktytor vilket är mer relevant än någonsin. Speciellt för dem som inte har möjlighet att undvika kollektivtrafiken i dessa tider, berättar Conny Lindström, Affärsutvecklingschef för Samsung Pay i Sverige.

Samsung Pay kan idag användas för betalning på samtliga tunnelbane- och pendeltågstationer, på tvärbanan och lokalbanor samt på de bussar som har påstigning fram. Självklart kan du även resa i buss med påstigning bak om du redan har en aktiv enkelbiljett.

Läs mer om hur du kommer igång med Samsung Pay på https://www.samsung.com/se/pay/

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.