Gå direkt till innehåll
Äntligen landar Samsungs utomhus-tv The Terrace på den svenska marknaden

Pressmeddelande -

Äntligen landar Samsungs utomhus-tv The Terrace på den svenska marknaden

Nu lanserar Samsung sin första utomhus-tv, The Terrace, med matchande soundbar på den svenska marknaden. Med The Terrace utvidgar Samsung sin livsstilportfölj för tv vilket innebär att du nu kan uppleva QLED 4K bildkvalitet utomhus.

Nu utökar Samsung sin prisbelönta livsstilsportfölj för hemunderhållning med tillägget av The Terrace - den första 4K QLED tv:n för utomhusbruk med matchande soundbar. The Terrace är en Samsung Smart tv som är speciellt utformad för att flytta tv-upplevelsen utomhus.

The Terrace kommer i 55-, 65- och 75-tumsmodeller och levererar Samsungs branschledande QLED 4K-bildkvalitet och Smart tv-funktioner. The Terrace display är skyddad mot vattenstänk och damm och klarar temperaturer mellan -31 och +50 grader Celsius.* The Terrace TV (LST7T) och The Terrace Soundbar (HW-LST70T) säljs separat.

- I dagens samhälle utvecklas nya livsstilsvanor och trender snabbare än någonsin. Man använder skärmar för att arbeta hemifrån, träna online, hålla kontakten med nära och kära och mycket mer. Skärmen bör därför se till att utvecklas i linje med dessa livsstilsförändringar. Därför är vi stolta över The Terrace som flyttar ut vardagsrummet utomhus och levererar tekniska prestationer och innehållsupplevelser som är unikt för just Samsung, säger Tommy Nilsson, ansvarig för tv och ljud i Sverige och Norden på Samsung Nordic.

Tv:n ger dessutom en ljusstyrka på upp till 2000 nits, vilket säkerställer att tittaren kommer att kunna njuta av innehåll i realistisk bildkvalitet, även i dagsljus. QLED 4K-skärmen passar även utmärkt för sportfans: med hög bildfrekvens och teknik för förbättrad rörelseskärpa ger den en klar, verklighetstrogen bildkvalitet, perfekt för rörelsekrävande innehåll. Displayen är också belagd med antireflexion och adaptiv bildteknik som optimerar innehållet genom att analysera omgivningen och kontinuerligt anpassa ljus och kontrast.*

Dessutom har The Terrace uppnått höga krav på vatten- och dammbeständighet (IP55) så att den fungerar bra i olika miljöer. Produkten är tålig samtidigt som den erbjuder en tunn och elegant design på bara 59,8 mm.

The Terrace Soundbar skapar harmoni med tv:n
The Terrace och The Terrace Soundbar erbjuder dynamiskt ljud som kan mäta sig mot det i hemmabiosalonger. Soundbaren levererar ljud av hög kvalitet och ett djupt och tydligt basljud från de inbyggda bashögtalarna. För de som vill använda anläggningen till mer än bara tv-ljud har The Terrace Wi-Fi och Bluetooth-anslutning så att den enkelt kan kopplas ihop med andra enheter, exempelvis din mobil för att strömma musik. För att få maximal ljudupplevelse har soundbaren dessutom distorsionsbegränsande teknik för ett rent och kraftfullt ljud. The Terrace Soundbar är lika skyddad mot väder och vind som tv:n (IP55) och kan monteras hängande i nederkant på tv:n eller fästas på väggen under. Fästen medföljer.

Samsung The Terrace kommer i tre olika storlekar och prisklasser: 55 tum – 39 999 kronor, 65 tum – 49 999 kronor och 75 tum – 64 999 kronor. The Terrace Soundbar kostar 9 990 SEK. The Terrace finns till försäljning i Sverige från och med slutet av april.

* Skydd mot vatten och damm baserat på IP55-standarden (internationell kapslingsklass) och drift i temperaturer mellan -31 och 50 ℃.

*The Terrace är designad för placering i skuggiga utomhusmiljöer. TV:n kan delvis exponeras för omgivande/icke-direkt solljus, men direkt solljus bör undvikas.


Om The Terrace:
The Terrace är Samsungs första tv för utomhusbruk med tillhörande soundbar som erbjuder dynamiskt ljud. Modellen kommer i 55-, 65- och 75-tum och levererar Samsungs branschledande QLED 4K-bildkvalitet och Smart tv-funktioner. The Terrace display är skyddad mot vattenstänk och damm och klarar temperaturer mellan -31 och +50 grader Celsius. The Terrace TV (LST7T) och The Terrace Soundbar (HW-LST70T) säljs separat. The Terrace - pris från 39 999 kronor. The Terrace Soundbar – rekommenderat pris 9 990 kronor.

Ämnen


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material