Gå direkt till innehåll
15 000 euro står på spel: Samsung utmanar Sveriges bästa app-utvecklare

Pressmeddelande -

15 000 euro står på spel: Samsung utmanar Sveriges bästa app-utvecklare

Vem är bäst i Sverige på att göra app till Galaxy Note? Samsung utmanar Sveriges bästa app-utvecklare genom att bjuda in till Samsung App Challenge, tävlingen om att skapa den bästa androidappen till mobiltelefonen Galaxy Note och surfplattan Galaxy Note 10.1. Vinnaren får 15 000 euro och äran över att vara bäst i Sverige.

Galaxy Note heter Samsungs androidmobil som med den hela 5,3 tum stora skärmen sticker bokstavligen talat ut en hel del i jämförelse med andra mobiler. Under sommaren kommer det dessutom en ännu större modell med en skärm på 10 tum, Galaxy Note 10.1. Fast det som skiljer de två Galaxy Note från alla andra mobiler och surfplattor är S Pen, en smart liten interaktiv penna som man kan rita, styra och skriva med direkt på skärmen. Det gör Galaxy Note både praktisk och rolig för användaren.

Hur praktisk och rolig Galaxy Note kan bli ska nu avgöras i en tävling som Samsung bjuder in app-utvecklare till, Samsung App Challenge. Tävlingen är öppen för alla över 18 år boende i Sverige – studenter, hobbyprogrammerare, frilansare, företagare.

Alla inskickade bidrag kommer att bedömas av en jury. Den app som juryn anser bäst utnyttjar funktionaliteten i S Pen och Galaxy Notes skärmar, tillsammans med utformning och design, kommer att vinna första priset på 15 000 euro. Och naturligtvis äran att vara bäst i Sverige!

De som vill delta ska senast lämna in sitt bidrag den 7 juli 2012. Mer information om tävlingen samt en hel del tips som är bra att veta inför och under tävlingen kan man finna här: http://www.samsungappchallenge.com/

Här kan man läsa mer om Galaxy Note: http://www.samsung.com/se/consumer/mobil/mobil/galaxy-note

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material