Skip to content
Samsungs senaste tvättmaskin WW9000 nu i butik

News -

Samsungs senaste tvättmaskin WW9000 nu i butik

Nu finns Samsungs senaste tvättmaskin WW9000, som presenterades på European Forum, i butik. Samsung WW9000 är den senaste innovationen när det kommer till tvättmaskiner från Samsung. Den kombinerar enkel och stilren design med funktioner som gör det enklare, mindre tidskrävande och roligare att tvätta. Bland andra:

• Auto Optimal Wash: lägg in din tvätt och tryck på startknappen. Maskinen identifierar sedan hur mycket samt hur smutsig tvätt du har lagt i och doserar själv lämplig mängd vatten, tvätt- och sköljmedel i kombination med det mest passande tvättprogrammet. 

• Smart Control: styr och övervaka tvätten direkt i mobilen. Med hjälp av en app i mobilen kan du var som helst starta, övervaka alla steg och se hur lång tid det är kvar på tvättiden.

• Specialanpassade program för bästa effekt och minimalt slitage: "Gardening” fokuserar på att ta fort fläckar så som gräs och lera. ”Cooking & Dining” tar bort mat- och fettfläckar. Utöver detta finns fler förprogrammerade program och du kan även skapa ditt eget program och döpa det till precis vad du vill. Allt anpassat för att ge bästa tvättresultat.

• Eco Bubble™-teknik: gör det möjligt att tvätta rent även i låga (15°C) temperaturer. Med hjälp av luftbubblor löser maskinen snabbt upp tvättmedlet, vilket i sin tur gör att det tränger in i kläderna lättare än vad koncentrerat tvättmedel gör.

Samsung WW9000 finns i butik nu till det rekommenderade butikspriset 18 000 SEK.

För mer information och högupplösta bilder:
www.mynewsdesk.com/se/samsung/pressreleases/samsung-lanserar-framtidens-tvaettmaskin-953450


Topics

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content