Skip to content
Samsung vill göra din måndag bättre i ny varumärkeskampanj

News -

Samsung vill göra din måndag bättre i ny varumärkeskampanj

I en ny varumärkeskampanj vill Samsung Electronics Nordic visa hur deras innovativa och breda produktutbud kan förenkla människors vardag, till och med de riktigt dåliga dagarna. Kampanjen Make Monday’s better är framtagen tillsammans med BBDO Nordics.

Samsung är det innovationsdrivna företaget som finns till för att göra livet enklare, roligare, vackrare och bättre genom smart teknik. Det kan vara så enkelt som att ha en lucka i luckan för tvätt du glömt stoppa in, till TV-apparater du kan ha utomhus.

Nu lanserar Samsung Electronics Nordic varumärkeskampanjen Make Life Better som illustrerar hur Samsungs lösningar och produkter, samarbetar med varandra och kan göra vardagen enklare. Den första delen i kampanjkonceptet är kampanjfilmen Make Monday’s better, där Samsung vill förbättra den ökända måndagen genom att belysa situationer där Samsungs produkter kan underlätta morgonrutinen och ge en friktionsfri start på veckan.

- Vi vill få fler att förstå hur man med hjälp av Samsungs produkter kan få en bättre och enklare vardag, oavsett om det är med en mobil, en TV, en smartklocka eller ett kylskåp. Det är sällan vi visar hela vår produktportfölj och fördelarna när produkterna interagerar med varandra. I den här kampanjen får måndagen bli en symbol för det onödigt tråkiga i livet, som genom innovativa produkter enkelt kan bli så mycket härligare, förklarar Jenny Fisher-Toivo, Marketing Director CE & Corporate på Samsung Electronics Nordic.

Varumärkeskonceptet och idén Make Monday’s Better är framtagen av BBDO Nordics. Filmen, som kommer gå i sociala medier i hela Norden, är producerad av produktionsbolaget Diktator.

- Bara galningar älskar måndagmorgnar, så är det bara. Det finns till och med ett ord på engelska – Mondayitis – som översätts löst till Måndagssjuka. För måndag morgon är någonstans den yttersta symbolen för när en krånglig vardag är som allra värst. Vi tog avstamp i den känslan för att visa att vardagslivet kan bli enklare med Samsungs smarta prylar. Så om Samsung hjälper dig tackla det, kommer de även kunna hjälpa dig tackla livet, säger kreatörerna Rasmus Tsardakas Renhuldt och Isaac Bonnier på BBDO Nordics.

Arbetsgrupp

Samsung
Serena Hansson – Brand Marketing Project Manager
Minna Tegsten – Brand Marketing Coordinator
Elin Wallberg – Brand and Corporate Citizenship Manager
Jenny Fisher Toivo – Marketing Director CE & Corporate

BBDO Nordics
Rasmus Tsardakas Renhuldt – Copywriter
Isaac Bonnier – Art Director
Markus Bjurman – Creative Director
Aicha Aboubacar – Project Lead
Jonas Hedegard – Business Lead
Rusen Yildiz – Design
Albin Ekman - Design
Linda Pasquini – Copywriter
Maria Ströman – Strategist

Diktator
Jesper Ohlsson – Director
Per Welén - Executive Producer
Samuel Hahn - Producer

Topics

Categories

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances