Gå direkt till innehåll
Nu finns Samsung Connected Living tillgängligt för JM-kunder

Nyhet -

Nu finns Samsung Connected Living tillgängligt för JM-kunder

Lanseringen av smarta hem gör livet lättare, mer hållbart och ger hemägaren mer trygghet i sin vardag. Du kan hålla koll på vad som händer hemma genom mobilen och spendera tiden på annat istället för att behöva gå runt och fundera i onödan.

Samsung står för innovation och teknologi som skapar meningsfullhet i människors liv, och vi strävar efter att alla våra produkter ska underlätta deras vardag. Därför har vi valt att bli samarbetspartner med JM som nu lanserar sina intelligenta hem. En lösning som gör det möjligt att se till att ditt nya hem är intelligent redan när du flyttar in.

– Samarbetet med JM är ett tecken på att det smarta hemmet som det länge pratats om verkligen är på framfart och på väg in i de svenska hemmen på riktigt. Nu väljs smart teknik redan i samma skede som man väljer kakel, tapeter och de andra viktiga delarna som formar ens hem. Med vårt koncept Connected Living vill vi förenkla JM-kundernas vardag, både i och utanför bostaden, så att det får mer tid till det som är viktigast för dem, säger Oscar Nöjd, affärsutvecklingschef på Samsung IM i Norden.

Bakgrunden till att vi satsar på innovation kring smarta produkter, alltså ett hem som är uppkopplat till internet, är att många vill spara tid och få hjälp av teknik för att förenkla i vardagen. Det är heller inte ovanligt att många går hemifrån och nära därpå börja fundera över om man faktiskt stängde av kaffekokaren eller inte. Eller släckte man verkligen lampan i hallen? Ett smart hem är redan från början utrustat med ett flertal funktioner som gör att hemägaren kan få svar på alla dessa frågor när de vill, vart de än är genom en snabb koll i sin mobil.

Utöver att Samsung redan har smarta produkter för alla rum i hemmet, finns Samsung SmartThings som kan koppla upp hemmet en ytterligare nivå. SmartThings bygger på en öppen plattform vilket innebär att du inte bara kan koppla samman och styra dina smarta Samsungprodukter utan även tusentals andra produkter från andra varumärken. Nu kommer möjligheten att göra sitt hem smart redan från början, då Samsungs lösningar framöver kommer att finnas som tillval i JMs framtida byggprojekt i Sverige, och därefter i övriga koncernen.

Konceptet Connected Living handlar om att göra livet enklare. Det är möjligheten att skapa en enklare vardag med hjälp av våra och andras uppkopplade produkter. Det kan vara allt från vitvaror och lås, till ljus, ljud, bild och inomhusklimat. Genom att automatisera dagliga rutiner och sysslor kan man lägga den tiden på annat kul och spendera mer tid med nära och kära.

Läs mer

Läs mer om Samsung SmartThings här.

Läs mer om Connected Living här.

Läs mer om vad JM säger om det intelligenta hemmet här.

Ämnen

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667