Gå direkt till innehåll
Framtidens mobilägande med Samsung Upgrade+

Blogginlägg -

Framtidens mobilägande med Samsung Upgrade+

För varje år som går blir våra mobiler bara bättre, snabbare och kraftfullare. Innovativa idéer leder till att tekniken konstant utvecklas och leder till nya fantastiska produkter. Våra mobiler är idag så bra att vi inte behöver byta ut dem på många år - men med tanke på hur fort utvecklingen går är det inte förvånande att vi vill ha den nyaste modellen så fort den kommer ut.

När vi köper mobiltelefoner idag gör vi det ofta med intentioner att ha den i flera år och därefter byta ut den till den senaste modellen, även om vi kanske vill ha den senaste modellen långt tidigare. Det kan vara många saker som hindrar oss, exempelvis ekonomi eller hållbarhetstankar.

Men nu finns möjligheten till ett alternativt mobilägande hos Samsung, ett billigare mobilägande som ger oss mer flexibilitet när det kommer till att välja vår framtida mobil. Du får mer frihet att prova olika mobiler och behöver inte känna dig tvungen att ha samma mobil i fler år även när du känner dig redo för att prova en ny modell. Detta nya mobilägande kommer kunna passa ditt liv i alla dess olika former då fokusen inte hamnar på enbart hårdvaran – utan den hamnar på dig, dina behov och dina önskningar. Du kommer hela tiden ha tillgång till din data och dina minnen som mobilen innehåller, men du kommer inte bli begränsad i ditt dagliga liv av din gamla modell. Du kommer fortsätta kunna ta fantastiska foton med den nya uppgraderade kameran och du kan fortsätta ligga i framkant inom den senaste tekniken.

Så, vad är detta alternativa mobilägande?

Samsung Upgrade+ är betalningssystemet som tillåter dig att få den senaste mobilen varje år. Du betalar en fast månadskostnad som delas upp på 24 månader, och när som helst efter 12 månader kan du uppgradera din mobil till den senaste Galaxy. Det enda du behöver göra är att lämna tillbaka den gamla mobilen och så får du en helt ny. Du kan vara trygg i att vi tar hand om den gamla mobilen och ser till att den återanvänds om den är i bra skick, eller att den återvinns om annat.

I Upgrade+ ingår självfallet Samsung Care+, försäkringen som ger dig skydd för två otursskador i upp till två år. Är oturen framme kan du vara trygg i att mobiltelefon repareras med originaldelar av auktoriserade serviceverkstäder. Vi har byggt din mobil – vi vet bäst hur vi ska laga den.

Med Upgrade+ behöver du inte tänka på någonting, utan vi tar hand om allt åt dig. Det enda du kommer göra är att njuta av att kunna uppgradera till den nyaste mobilen så fort den kommer ut.

Läs mer om framtidens mobilägande och Samsung Upgrade+ här.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material