Skip to content
Skarp kontrast i 7-serien: Fingerfärdighet välkomnas på ny bildskärm

Press release -

Skarp kontrast i 7-serien: Fingerfärdighet välkomnas på ny bildskärm

Samsung inleder det nya året med att lansera en serie bildskärmar i 7-serien för hemmabruk. De har samma höga bildkvalitet som professionella skärmar och är utformade med hållning och bekvämlighet i åtanke.

Med en statisk kontrast på 5 000:1 – hela fem gånger högre än en standardskärm – tecknar de nya modellerna i Samsungs 7-serie mörkare färger och gråskalor mästerligt, så du får en bild med den skarpaste kontrasten tillgänglig idag.

Peka med Windows 8
SC770 har en pekskärm som är optimerad för Windows 8. Du flyttar, roterar och väljer genom att svepa och peka med fingrarna direkt på skärmen. Det blir enklare och går snabbare att utföra det du vill, vare sig det är att spola i filmen du tittar på, spela spel, redigera en bild eller kanske klippa och klistra in text i ditt blivande litterära mästerverk.

Porträtt eller landskap
SC750
ger precis den upplevelse som krävs för den som lägger mycket vikt på det visuella. Det är en tunn och elegant skärm som tål att visas upp. Det smäckra stativet placerar skärmen på en behaglig ögonhöjd, och du kan även titta på film, jobba eller surfa i landskapsformat istället för porträttformat.

SC770 är en mva-bildskärm med en upplösning på 1920x1080. Betraktningsvinkel på 178 grader både horisontellt och vertikalt. Kontrast 5 000:1. Utrustad med hdmi-ingång, usb-hub och två stycken högtalare om 3w. Lanseras först i en 24-tums-version och finns i butik under första kvartalet 2013.

SC750 är en 27 tum stor mva led-bildskärm med en upplösning på 1920x1080. Betraktningsvinkel på 178 grader både horisontellt och vertikalt. Kontrast 5 000:1. Utrustad med hdmi-ingång. Finns i butik under första kvartalet 2013.

Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, kök och vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Vi är 227 000 medarbetare i 75 länder med en årlig försäljning på över 143 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content