Skip to content
Samsungs minikamera mindre än ett kreditkort

Press release -

Samsungs minikamera mindre än ett kreditkort

Samsungs minikamera ST30 är liten och kompakt i ordens rätta bemärkelse. Den är mindre än ett visitkort men har samma prestanda som ordinär stor digitalkamera. ST30 är kameran som är lätt att ta med överallt.

ST30 är en kamera som är mindre än ett visitkort. Men trots sin litenhet är den inte specialdesignad för hemliga agenter. Tvärtom passar den alla som vill ha en kamera lätt tillgänglig när som helst i princip var som helst. ST30 passar de som vill kunna ta skarpa och färgstarka bilder på dansgolvet, under skolresan eller närhelst man vill. För tack vare sitt lilla kompakta utförande får den plats i den minsta av handväskor eller i en ledig byxficka och kan tas med överallt. Välj mellan fem olika färger – silver, svart, lila, rosa och limegrön.

Det stora med ST30 är mer än det lilla formatet. ST30 är visserligen endast 82x52x17 millimeter, men är trots det en riktig digitalkamera och har likvärdig prestanda som sina större syskon. Objektivet har tre gånger optisk zoom med 28 millimeter vidvinkel, så oavsett objektet är en bit bort eller nära kan man stå kvar på samma plats och får fina bilder med en upplösning på hela 10,1 megapixlar.

Ser den som blundar

För att underlätta så fotografen tar bra bilder har ST30 flera olika förinställningar. Exempelvis märker den av ifall ett öga blinkar. Då tar kameran automatiskt två extrabilder och förhoppningsvis blir minst en av dem utan att objektet blundar. Ett annat exempel är att kameran känner igen ett leende och fotograferar automatiskt när någon drar på smilbanden. Och med funktionen Smart Auto ställer ST30 själv in sina inställningar för bästa bild beroende på omgivningen – landskap, närbild, skymning, porträtt och så vidare. Det ska vara lätt att lyckas med en Samsungkamera.

Fakta: ST30 är en digitalkamera med måtten 82x52x17 millimeter, en bildskärm på 2,4 tum samt inbyggd blixt. Upplösningen är 10,1 megapixlar, tre gånger optisk zoom, 28 millimeter vidvinkelobjektiv. Spelar in video i vga. Bildstabilisator, igenkänningsfunktion för ansikten/blinkningar/leenden. I butik under mars till det rekommenderade återförsäljarpriset 1000 kronor.

Related links

Topics

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667