Skip to content
Samsungs bubblande kylskåp nu i butik!

Press release -

Samsungs bubblande kylskåp nu i butik!

Nu behöver du inte längre gå över ån efter vatten, det räcker med att gå till köket. Med det senaste tillskottet i French Door-familjen plockar Samsung in lyxen i vardagen och låter dig njuta av iskallt kolsyrat vatten, utan att du behöver öppna kylskåpsdörren.

Stockholm den 6 maj 2014 – Samsungs franska revolution fortsätter när nyheten French Door med kolsyrat vatten idag släpps i butik. De dubbla dörrarna på French Door-serien öppnas brett och det unikt vida horisontella utrymmet sväljer utan problem bufféns största uppläggningsfat. Det går bra att inreda efter festens behov då det är enkelt att justera varje hylla och låda. Den nedre frysdelen är även den välorganiserad i olika nivåer, för att undvika att inget glöms bort i botten.

Festens uppläggningsfat hindrar dig inte från att göra en läskande bål då ismaskinen i French Door med kolsyrat vatten trots sin förminskade storlek kan producera över 2,3 kg is per dag. Och lika enkelt som det tidigare varit att få vatten och is är det nu att få bubbelvatten direkt ur dörren. Du avgör själv hur bubbligt vattnet ska vara med hjälp av den sobra LED-displayen på kylskåpsdörrens utsida, och när festen och bubblet är slut är det lätt att fylla på kolsyrepatronen då den har sin givna plats bakom en diskret dörr på insidan.

Den separata Cool Select Zone-lådan i ergonomisk bänkhöjd på Samsung French Door med kolsyrat vatten är perfekt för att snabbt kyla dricka eller långsamt tina mat. Du väljer själv om lådan ska ha plus-eller minusgrader med hjälp av fyra förprogrammerade temperaturer. Festen kan börja!

Finns i butik nu till det rekommenderade butikspriset 33 000 SEK.


Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667