Skip to content
Samsung visar upp nya konceptskrivare på IFA-mässan

Press release -

Samsung visar upp nya konceptskrivare på IFA-mässan

Innovativa skrivare med okonventionella former och klimatsmarta egenskaper

IFA, Berlin – 5 september, 2014 – De nya konceptskrivarna har tilldelats utmärkelsen 2014 iF Design Award i kategorin Concept Design. Alla skrivare har olika ljusa färger, okonventionella former och klimatsmarta egenskaper, som att kunna skriva ut på återvunnet papper.

Samsung ser de nya skrivarna som en viktig del i utvecklingen av mobila utskrifter, en växande trend. De är designade för att leverera tre konkreta egenskaper på kontoret eller i hemmet – enkelhet, mobilitet och snabbhet. Srivarna heter Vase, One&One och Mate samt tonern Egg Tray. Se bilaga för fler detaljer.


Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667