Skip to content

Press release -

Samsung tar plats på Bok & Bibliotek

Bokbranschen är inne i ett spännande paradigmskifte. Gamla intäktsmodeller börjar utmanas samtidigt som läsarna får nya beteendemönster och kraven på tillgänglighet och distribution blir högre. Analogt tappar mark mot det digitala. Vi är mitt i denna process, hela havet stormar fortfarande, och ingen vet vem som kommer stå när alla stolar är upptagna. Men det vi vet är att det händer nu. Samsung Electronics är huvudsponsor till Bokmässans nysats- ning ”Digitala Torget” och kommer ta med besökarna på en resa genom teknikens utveckling.

För första gången finns en helt egen arena på Bok & Bibliotek för den digitala boken: det Digitala Torget. På Digitala Torgets stora scen kommer Jonny Eriksson, produktchef PC och tablet på Samsung, ge åhörarna en insyn i teknikens utveckling. Ett paradigmskifte i en helt annan bransch där gamla strukturer, gamla normer och gamla sanningar ställdes på ända och något nytt började formas. Datorn som branschen kände den stod plötsligt i skuggan av telefoner och surfplattor. Och ingen förstod riktigt vad det var som hände.

Samsung delar med sig av erfarenheter från en helt annan branschs utveckling, hur den förändrats och hur Samsung förhållit sig till det. En utveckling som i allra högsta grad påverkar den resa som bokbranschen nu har framför sig.

Torsdagen den 26 september
kl 12.40 –13.10
Digitala Torget, Stora scenen, F hallen

PRESSKONTAKT

Jonny Eriksson finns på plats i Samsungs monter F00:29 under hela torsdagen samt fredagen fram till lunch. Om du vill boka tid för en intervju kontakta gärna Rickard Andersson, presskontakt Samsung, på telefonnummer 070 604 44 51. 



Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667