Skip to content
Samsung Serif TV: en julklapp till designälskaren

Press release -

Samsung Serif TV: en julklapp till designälskaren

Samsung Serif TV har fått internationellt erkännande för sin utmärkande design som smälter in i inredningen och kompletterar det minimalistiska, skandinaviska hemmet.

Stockholm – 14 november 2016 – För den inredningsintresserade som uppskattar kvalitet, design och den senaste tekniken är Samsung Serif TV ett bra julklappsalternativ.

Serif TV är designad av den franska designduon Erwan och Ronan Bouroullec och lanserades förra året under London Design Festival. Sedan dess har TV:n fått flera internationella erkännanden inom designkretsar. Bland annat har Serif TV tilldelats designtidskriften Wallpapers pris "’Best Domestic Design 2016" i januari i år. Bouroullec-bröderna har också tilldelas priset "Designer of the Year 2016".

Ronan och Erwan Bouroullec har varit involverade under hela designprocessen där utformningen går bortom den allmänna synen på hur en TV ska se ut. Serif TV definieras istället av dess form, där profilen skapar siluetten av ett versalt I. Framifrån utmärks Serif TV av sin ram som är skapad i ett stycke med en enhetlig färg och form.

Serif TV är noggrant framtagen med tanke på behoven hos verkliga hem. Modellerna Serif TV och Serif TV Medium levereras båda med en ställning i form av fyra ben som gör att TV:n kan stå fritt i rummet. Samtliga modeller har en stabil bas som gör att de kan placeras direkt på en möbel utan ytterligare stöd. Baksidan av TV:n är täckt av en särskild tygpanel som döljer kontakter och ingångar.

Serif TV går att beställa online på www.SerifTV.com och hos utvalda återförsäljare: Asplund, Olsson & Gerhel samt Elgiganten i Barkaby och Västerås. Serif TV finns i tre storlekar: 24", 32" och 40", och i tre färger; röd (24" och 32”), blå (32" och 40") och vitt (alla storlekar).

Prisinformation:
Serif TV 40” i vitt eller mörkblått, 14 990 SEK
Serif TV Medium 32” i vitt, rött eller mörkblått, 9 990 SEK
Serif TV Mini 24” i vitt eller rött, 6 990 SEK

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, kameror, vitvaror, professionella skärmar, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26