Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introducerar ny skrivarserie med Android™

Pressmeddelande   •   Sep 04, 2014 17:00 CEST

Tio nya flexibla, intuitiva och skalbara MFP-skrivare utvecklade för företagsanvändare

IFA, Berlin – 4 september, 2014 – Samsung fortsätter att presentera innovativa produkter och lösningar på IFA-mässan. Idag introducerades den helt nya serien Smart MultiXpress med tio multifunktionsskrivare som alla bygger på operativsystemet Android.

Skriv ut utan dator
Samsung vill utveckla skrivarlösningar som företag smidigt och sömlöst kan integrera i sina befintliga IT-miljöer och smarta ekosystem. De nya Android-skrivarna har utrustats med samma pekbaserade smarta användargränssnitt som används i Samsungs surfplattor och smartphones i Galaxy-serien. Samtliga skrivare har utrustats med en 10,1 tum stor pekskärm som gör det möjligt för användare att direkt skriva ut vad som visas på skärmen. Såsom webbläsare, ett mejl, kartor, bilder eller annat innehåll. Allt utan att vara ansluten till en dator eller en server.

Med stöd för NFC* Pro kan du enkelt upprätta trådlös direktkontakt mellan din mobila enhet och skrivaren, förutsatt att du har en smartphone eller tablet som också har stöd för NFC. Därefter skriver du enkelt ut direkt från din mobila enhet. Tack vare Samsungs öppna plattform XOA-Web är det dessutom möjligt att anpassa och skräddarsy en egen lösning med mjukvara från oberoende utvecklare.

Serien X4300 utgörs av A3-modellerna X4300LX, X4250LX och X4220RX
Serien K4350 utgörs av A3-modellerna K4350LX, K4300LX och K4250RX
Serien M5370 utgörs av A4-modellerna M5370LX och M4370LX
Serien M4580 utgörs av A4-modellerna M4580FX och M4583FX

Se bilaga för fler detaljer, priser och tekniska specifikationer.

* NFC står för Near Field Communication (närfältskommunikation) och är en standard för trådlös överföring av data.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument