Skip to content
Samsung i Almedalen 2015

Press release -

Samsung i Almedalen 2015

Stockholm – 22 juni 2015 – Samsung finns på plats i Almedalen söndagen den 28 juni till onsdagen den 1 juli och håller som vanligt till på Joda Bar & Kök på Skeppsbron 24. Under veckan arrangerar vi seminarier med fokus på skola, miljö och hållbarhet där vi bland annat kommer att lyfta fram på det digitala lärandets möjligheter och hur vi kan skapa digital jämlikhet i Sverige.

– Vi hoppas på intressanta samtal och spännande diskussioner med inbjudna politiker och representanter från näringsliv, organisationer och kommuner, säger Samsung Nordens kommunikationschef Malin Rönnmark.

Mer information finns i bifogad PDF. Varmt välkomna till oss i Almedalen!

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, audio, smartphones, tablets, wearables, kameror, vitvaror, skrivare, professionella skärmar, ssd, minneskort, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. Vi är också ledande inom Internet of Things, bland annat genom våra initiativ inom det smarta hemmet. Med 307 000 medarbetare i 84 länder har Samsung en årlig försäljning på 196 miljarder dollar. För att upptäcka mer besök www.samsung.se samt den officiella bloggen www.global.samsungtomorrow.com

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667